Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 3508 / 575 / 1
@zaqzax
Od kogo miałeś? To może być pomocne jak ktoś by chciał zamówić :)
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 612 / 43 / 0
01 sierpnia 2017Retrowirus pisze:
@zaqzax
Od kogo miałeś? To może być pomocne jak ktoś by chciał zamówić :)
--wycięte-- oraz --wycięte--

Do podawania nazw sklepów przeznaczony jest dział Sprzedawcy+! - neurobiolog
  • 3437 / 715 / 9
Ło, ten jest dużo bardziej taki jebut. 1:50 myślę, że idealne stężenie jak na początek. Osoba bez tolerki mogłaby się nawet pokarać. Sam zbliżyłem się prawie do etapu kary po większym buchu. Fajne działanie, wesołe, sajowe, lekko schizowe. Jak dla mnie lepsze od am-2201. Hehe odrodzenie zakonu.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 129 / 34 / 0
1:50 nm? xD Nieźle vendorzy tną w chuja. Ja robie cioto maczany na nm-ie 1:30-25 i podkładu minimum lufę na strzała
  • 2877 / 266 / 0
zajebisty kozak z ciebie, podziwiam
And I got Xanax, Percocet, promethazine with codeine
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
  • 365 / 12 / 0
No to jak z tymi soratmi na rynku teraz? Od kosmicznego łowcy dobry taki jak dawne czy gniot ? A maczana 1:30 czy lepiej 1:25 robić ? Celuje w średnią moc, nie ma karać i ryć łeba po buszku. Lubię palić z bongosa więc wolę więcej napchać a i tak spali się ładnie %-D
GG 51489250 %-D
  • 880 / 363 / 6
@Inglesssss wilczane IMO lepsze, ale tak jakby bardziej idzie w nogi :) Między 1:20 a 1:30 dużej różnicy nie ma, zaryzykowałabym stwierdzenie że między 1:30 a 1:15 dużej różnicy też nie ma (efekt sufitowy?).

Wal w 1:25 raczej - bardzo dobra mi taka wyszła ostatnio właśnie <3
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 365 / 12 / 0
Tak w ogóle to jak bardzo NM-2201 jest podobne do MJ w działaniu ? w skali od 1-10.
GG 51489250 %-D
  • 5774 / 1181 / 43
Kurwa, zależy od proporcji mieszanki.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 365 / 12 / 0
[mention]london5[/mention]
1:25 albo 1:30
GG 51489250 %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.