...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 3213 / 545 / 0
27 lipca 2017Pseudoinfo pisze:
ja już nie wiem jak sobie pomóć żeby to gówno rzucic , nie pale 2-3 dni w ogole na 4 dzien wyjaram z 15 i potem znowu 3-4 dni przerwy. W czasie tych paru dni wgl nie chce mi sie palić dopiero po kilku dniach w chuj i pękam , dzisiaj 3 dzień bez kiepa i pierdole to chyba na dobre, nawet jointy rzuciłem żeby nie palić nic a tu taki chuj
Przez pierwsze 2-3 tygodnie nawet jeśli tego w pełni nie odczuwasz to i tak masz bardzo racjonalny głód przez który nie możesz się oprzeć, daj sobie więcej czasu bo robiąc sobie takie dniówki tylko się w tym pogrążasz niepotrzebnie :-|
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 987 / 38 / 0
Pomyślcie też, ile lat oczyszczają się płuca po długoletnim paleniu papierosów.
@SRTN, każdy nałóg jest przejebany. Chociaż jak dla mnie fajki szczególnie, bo fazy nie dają za bardzo, dużo kosztują, szkodzą i śmierdzą :D
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 312 / 0
Jakby wszystko rzucało się tak łatwo jak szlugi, to bym jeździł Panamerą.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1957 / 230 / 0
Ja nie miałbym prawka. No i nie mam prawka, i to nie jest przypadek. Gdybym nigdy nie palił, to widziałbyś mnie jak palę zioło i skaczę pod żabką lowriderem.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 270 / 13 / 0
Dla wszystkich cieniasów którzy nie mogą sobie poradzić z fajkami polecam szwedzkie snusy,które aplikuje się pod wargę. Jest to naprawdę dobre a co ważniejsze mniej szkodliwe rozwiązanie. W PL jest on trochə trudniej dostępny,no ale dla chcącego...
  • 987 / 38 / 0
[mention]thcon22[/mention], chodzi Ci o tytoń do żucia? Słyszałem, że nie jest to zbyt zdrowe dla jamy ustnej, i zęby żółcieją szybko.
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 81 / 4 / 0
Nie, snus to coś innego.
  • 270 / 13 / 0
małe "poduszeczki", które aplikuję się pod warge, działają około 20-40minut (w zależności od rodzaju) i są różne dawki. Wiele osób rzuciło fajki dzięki nim, a reszta, która nie chciała rzucać nikotyny poprostu przerzuciła się na snus, mają to samo tylko że bez dymu, smrodu i substancji smolistych
  • 173 / 13 / 0
Palisz na fazie, na przystanku autobusowym, podczas wyjścia ze znajomymi, w przerwie między zajęciami, w przerwie w pracy, potem już bez znajomych, bo czegoś brakuje w ręku, jakiś poranny rytuał, chwila relaxu. A potem się zastanawiasz gdzie ginie 500zł miesięcznie i dlaczego mnie tak głowa boli i nie mogę się na niczym skupić :D Stosunkowo łatwo się wpieprzyć. Wydaje mi się, że spory odsetek palących zaczął właśnie przez wpływ otoczenia. Tak jak w przypadku innych dragów, pomaga zmiana środowiska; w moim przypadku pomogło mi to ograniczyć.
  • 289 / 11 / 0
Ja zauważyłam teraz ogólnie ze jak nie biorę kody to nie pale, nie chce mi sie wgl. Za to jak sie skodze to muszę mieć paczkę fajek, bo jaram jak opetana.
Uwaga! Użytkownik zerowatolerka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.