Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 3523 / 56 / 0
http://islaminfo.pl/index.php/08/07/umi ... a/#more-82

Spodziewam się, że zaraz wyrzucisz ten wątek bo przecież słyniesz z umieszczania na pierwszej stronie hyperreala pochlebnych islamowi newsów. Może wrzuć i to ? A może jest ci to nie na rękę ?
Ostatnio zmieniony 07 września 2007 przez WildMonkey, łącznie zmieniany 1 raz.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 34 / / 0
Nieprzeczytany post autor: maku »
Choć filmiku nie widziałem jestem tym przerażony
Jak można coś takiego robić??!!!!!!!!!!!!
Powiedzcie mi dlaczego Bóg milczy
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
WanderSex pisze:
Bóg milczy bo go nie ma.
nie może milczeć jak go nie ma
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 3523 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Pan Prezes pisze:
WanderSex pisze:
Bóg milczy bo go nie ma.
nie może milczeć jak go nie ma
lol
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 2244 / 25 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
To ludzie są odpowiedzialni za swoje czyny, Bóg nie musi się wtrącać.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 63 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Borys »
Obejrzałem kawałek i zwątpiłem :-/ . My tu chcemy legalizacji a tam za bycie narkomanem lub dilerem chłosta. Powinniśmy sie cieszyć że i tak mamy więcej luzu w porównaniu do nich.
I mijając kiści liści zapuszczam się do iści tajemnego świata...
  • 2244 / 25 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
Jeszcze wszystko przed nami.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 196 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: zrytyberet »
[quote="Borys"]
Obejrzałem kawałek i zwątpiłem ]

Gówno prawda w Tunezji bez problemu kupisz haszysz i nie karaja za haszysz na wlasny uzytek nawet dosypują ci do shishy. W afganistanie 1/8 spoleczenstwa jest uzalezniona od opium to samo ma sie w Maroko i nie sadze że są chłostani :)
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 63 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Borys »
No to albo nie oglądałeś tego filmiku i nie czytałeś co tam wyżej jest napisane albo minister spraw wewnętrznych Malezji kłamie a całe nagranie jest reżyserowane.
I mijając kiści liści zapuszczam się do iści tajemnego świata...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.