ODPOWIEDZ
  • 308 / 17 / 0
Libido mocno w górę, sprawność seksualna pod względem fizycznym średnio, ale dotyk i przytulanie to delicje
  • 2199 / 366 / 0
Staje komuś po MDMA xd ? JAK KURWA XD
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 64 / 6 / 0
Wait....feta obniza dzialanie MDMA...znosi sie. Chyba ze wezmie sie na zjezdzie z fety to jestem bardziej wyczulona na dzialanie emki i zmiata mnie mniejsza dawka. Ale w zuciu na raz bym nie wziela bo to mi sie znosi rpzecie
  • 492 / 15 / 0
Mi chce spodnie rozjebać tylko na wejściu.
  • 1 / / 0
Staje i to mega mocno. Libido też ogromnie wzrasta ale uważaj bo wszelkie opory również znikają ;)
  • 7 / / 0
Ja po odważyłem się podbić do laski z którą obecnie jestem, także wypaliło. Fakt bariery wtedy nie istnieją. Podobno tłumaczyłem wtedy że no jesteśmy dorosli, no bo suma sumaru tak jest ...
  • 30 / 2 / 0
Ja mam "przyjaciela" z którym właśnie się od czasu do czasu umawiamy na pixy i seks. bierzemy różnie, czasem 3 tabsy, czasem i 10. Seks jest nieziemski, znikają wszelkie bariery, ale ja nigdy nie mogę dojść, mimo, że na trzeźwo raczej nie mam z tym problemu. On mimo parogodzinnej erekcji dochodzi rzadko, ale nie narzeka, a ja nieważne jakbym blisko orgzamu nie była to go nie mogę osiągnąć. Ktoś wie czym to jest spowodowane u kobiet i mężczyzn? Czy ma to zwiazek z mięśniami które w okolicy cewki moczowej pracuja po MDMA trochę inaczej (i dlatego też cieżko jest się wysikać po MDMA?) No i w końcu czy da się to jakoś zmienić, zrobić coś, żeby orgazm był osiągalny?
  • 16 / / 0
brać mniej, o wiele mniej.
U mnie po jednej, dopiero rano moge cos pokicać a i tak dojście graniczy z cudem.
  • 30 / 2 / 0
Jemu cos się pozmieniało ostatnio, po 3h różnych aktywnosci wystrzelił jak nigdy, troszku niespodziewanie :-D Wiem, ze troche zbaczam z tematu ale czy amfetamina też wpływa na zdolnosc orgazmu? Chodzi mi tu o kobiety. Ogolnie kumpel jest teraz w podróży, ale jak wróci to ja spróbuje bez tabsów i zobaczę jak będzie, myślałam wlasnie o fecie, ale na facetów działa zupełnie anty (tak slyszałam?) , wiec kminię, że na dziewczyny też?
  • 492 / 15 / 0
Dobrze kminisz, trudno go osiągnąć.
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.