Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 2877 / 266 / 0
to jak w końcu, koło 200 mg, czy bez fajerwerków? oczywiście zakładam najpierw, że jesteś myślącym człowiekiem i za dawkę bez rewelacji uważasz ~100 mg, bo inaczej to powinieneś dostać bana za krzywdzenie ludzi. wyobraź sobie, że one mają w jednej rzeczywiście koło 200 mg, ty piszesz że bez rewelacji, typ zjada dwie naraz - jesteś świadomy, co może się stać?
  • 1 / / 0
Panowie!Transformers Jasno różowe i dodatkowo nakrapiane czerwone kropki w kuj-pom ktoś sie wypowie coś więcej? Widzialem poprzednie posty ale to trochę za mało, bo kolega dał5/10 a opis obiecujący. Pozdrawiam
  • 1 / / 0
Nazwa: uśmieszki
Kolor: niebieski
Kształt: okrągłe, dosyć małe
Logo: :)
Gdzie kupione: pomorskie
Kiedy kupione: maj 2017
Cena: 24zł/szt

Moje pierwsze piki, wjechały po 40 minutach i paru drinkach nieziemsko. Gadatliwość, mielenie językiem (czego nie czuć, ale widać na filimikach. Rano masakrycznie suche usta), po jednej oczy jak pięć złotych, rozpływanie się w muzyce. O 6.30 dobite blantem, po 3h snu na drugi dzień czułem się bardziej zmęczony i skacowany niż zezjazdowany. Podejrzewam, że gdyby weszły 'na sucho' w rozsądnych ilościach to zjazdu na drugi dzień można by zupełnie uniknąc.

BTW.
Próbował ktoś różowych playboyi? Niekoniecznie na pomorskim.
+ gdzie polecacie kupić odczynnik Marquisa?
  • 291 / 7 / 0
p420 dokładnie zgadzam sie z tobą w miare pixy to sa 80-120 mg u mnie dill mowi odrazu ze np te sa 200+ i wiemy zeby od pol zaczynac i polowka dziala w chuj dobrze wiadomo pozniej sie dorzuca ale np nie ktorzy wdupiaja 200+ cala i sa rozjebani na wejsciu ze sie rozplywaja i najchetniej byli by sami i zeby do nich nic nie mowic to nie wyobrazam sobie zeby takie 2 naraz zjesc... ostroznosci na 1 miejscu pozdro ;)
  • 610 / 29 / 0
13 lipca 2017p420 pisze:
to jak w końcu, koło 200 mg, czy bez fajerwerków? oczywiście zakładam najpierw, że jesteś myślącym człowiekiem i za dawkę bez rewelacji uważasz ~100 mg, bo inaczej to powinieneś dostać bana za krzywdzenie ludzi. wyobraź sobie, że one mają w jednej rzeczywiście koło 200 mg, ty piszesz że bez rewelacji, typ zjada dwie naraz - jesteś świadomy, co może się stać?
Na ogół ludzie i sam po sobie odczuwam że 100 mg działa w miarę ok a w wypadku tej piguły zjedzone pół i dorzucone 1/4 było dosyć przeciętne. A po drugie to ja odpowiadam za ludzi którzy wpierdalają dwie naraz ? Napisałem tylko ile PODOBNO siedzi w niej a jakie są efekty to inna sprawa
  • 1 / / 0
Nazwa: Zielone Mitsubishi
Kolor: Zielony
Kształt: Trójkąt
Logo: Logo Mitsubishi
Gdzie kupione: kuj-pom
Kiedy kupione: Lipiec 2017
Sposób przyjęcia: Doustnie, najpierw pół po 40 min drugie pół (żałuję że tak szybko)
Opis działania: Euforia, chęć poznania nowych osób, bardzo dobra do vixowania, rozmazywanie kolorów, haluny, mylenie osób, zmiany temperatur - w ciepłym ci zimno w zimnym ci ciepło, straszne szczękościski (bez lizaka ani rusz)
Ocena działania: 10/10
Dodatkowe komentarze: chyba jedna z lepszych na rynku, speed jak sku@wys@n
  • 289 / 11 / 0

rumun1 pisze:

Moje pierwsze piki, wjechały po 40 minutach i paru drinkach nieziemsko. Gadatliwość, mielenie językiem (czego nie czuć, ale widać na filimikach. Rano masakrycznie suche usta), po jednej oczy jak pięć złotych, rozpływanie się w muzyce. O 6.30 dobite blantem, po 3h snu na drugi dzień czułem się bardziej zmęczony i skacowany niż zezjazdowany. Podejrzewam, że gdyby weszły 'na sucho' w rozsądnych ilościach to zjazdu na drugi dzień można by zupełnie uniknąc.

BTW.
Tak, ja próbowałam, kujawsko-pomorskie, w tym roku w lutym jakoś.

Na moje oko :-D to one mogą mieć w sobie 150+, bo zarzuciłam od razu dwie i kompletnie mnie wygło.
Dobre, fajne, ale najbardziej mnie wkurwiał szczękościsk, tak silnego jeszcze nie miałam.
Ogólnie taki mocny czas działania to do 4-5 godzin max, ja już potem nie miałam ochoty dorzucać %-D
Uwaga! Użytkownik zerowatolerka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / 1 / 0
Nazwa: Love
Kolor: Różowe
Kształt: Serce
Logo: Love
Sposób przyjęcia: oral
Opis działania: Ładuje się dosyć długo,do godziny.Wchodzi delikatnie,by zaraz je*nąć czystą mocą i zgnieść degustatora :-) Pluszowość,empatia,ciepło rozchodzące się po całym ciele,niechęć do ruszenia choćby palcem.Ogólnie coś pięknego :-D I o dziwo,zejścia brak.Ewentualnie lekkie fizyczne zmęczenie.
Ocena działania:10/10
Dodatkowe komentarze:5f/szt
  • 610 / 29 / 0
15 lipca 2017rumun1 pisze:

BTW.
Wszystkie odczynniki najlepiej od SIN. Polecam https://shop.sin.org.pl/
  • 291 / 7 / 0
Redbule czerwone jakieś opinie???
Zablokowany
Artykuły
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.