Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ja bym na twoim miejscu zaczoł palić marihuane i zobaczył efekty...
Mam znajomego które jest w gruncie rzeczy normalny ale jak zaczynał palić miał naprawde "chore" loty...
Nie będe się rozpisywał tutaj co on wyprawiał, ale naprawde... zachowywał się jakby mu jego normalny mózg wyłanczało w 80% a włanczało drugą osobowość... Pozatym był bardzo podatny na sugestie - nawet swoją... co się kończyło an tym ze nieraz wydawało mu sie że jak ktoś z nas przynim gdzies dzwonił to myslał ze dzwonimy na policje i zaraz przyjada go zgarna... W ogóle mial strach przed policją - normalnie tesh ma ale jak jest spizgany to dopiero z niego wychodzi.
Jak zaczynać palić to tylkow towarzystwie kolegów w miare trzeźwo myślących...
Oczywiście najlepiej palić z kimś zaczynaącym tak samo jak ty albo z kimś który niedawno zaczoł... Jak sie pali ze starymi wyjadaczami to już niema takiej aury tajemniczości i podniecenia... :D
Do kazdej bani, jazdy, podrozy (jak zwal tak zwal) wybornie jest brac znajomych, ktorzy nadaja na podobnych falach, ze sie tak wyraze. O ile ktos w ogole chce to robic z osobami trzecimi. Osobiscie nie preferuje duzych grup. Do tego odpowiednie nastawienie i... pare godzin czystych WRAZEN. Wydaje mi sie, ze naprawde nie trzeba duzo.
A propo, tak mi sie przypomnialo, ktos moglby jakos porownac wrazenia na kwasie i grzybach? W ogole daje sie to umiescic w podobnych "ramkach"?
A nastawienie to akurat pojęcie bardzo szerokie... dlatego gdy tłumaczę koleżance, co to "set"/"nastawienie", wolę mówić szerzej o psychice, osobowości, podejściu i całej "historii wewnętrznej"...
Wracam na forum?...
jak czasami palisz mj to nie obniza ci to kondycji w znaczacy sposob.
Na pierwszy raz jednak proponowałbym zapalic bo z gotowaniem wiążą się różne komplikacje których niechce mi sie tutaj rozszeżać...
Pozarym po jedzeniu mj lot jest troche inny. I co jest dość ważne w twoim przypadku to lot po jarania trwa krócej i w razie "bad tripu" (niektorym po bace sie zdaza) ci szybciej minie i nie bedziesz sie tak męczyła...
Pozatym w razie gdybyś miała jakeij hujowe wciski to nie mysl o tym i niech ciebie koleżanka zagaduje na jakis temat..
Kumplowi sie kiedys wciskało w huj ze widzi siebie z 3 osoby i nie panuje nad soba tylko jest biernym obserwatorem, dostał paralizu stal i gadał że on widzi siebie z kamery <lol2> :-D :rolleyes: :-D :-D
"Wiosenne porządki" – działanie mające na celu oczyszczenie minimum pięciu pierwszych stron danego tematu tak, aby pozostały na nich tylko merytoryczne wypowiedzi, pozwalające czytającemu zdobyć jak najwięcej, konkretnych informacji o substancji, zanim zada pytanie — CATCHaFALL, Luty, 2023
Chyba nie chcesz popełnić samobójstwa w czasie tripu?
To nie jest smieszne :)
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.