Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
@up o widzisz a ja przyzwyczajony do old schoolowej siupy gdzie gs robilo sie 1-2 dni solo teraz w 3 godz sam jem gieta i wyjebany jestem ale w inny sposob(potrafie sie skupic tylko na jednej rzeczy i nic po za tym)ciagle czuje chec dorzutki i bol bebechów i cisnienie na chawtowanie ocb??? towar trefny czy tolerka?
ALL OF THIS LEAN IS THE DEVIL I WON'T GO TO HEAVEN
  • 469 / 29 / 0
01 lipca 2017oskar49 pisze:
pol gieta doradzasz ziomkowi bez tolerki? hahahah to ty chyba nigdy amfy nie furales albo miales tam nie cale 10%... Ja u siebie wale 100mg i wyrywa z butów jak ktos by przyjebal 0,5 to nie wiem co by sie stalo nawet niechce o tym myslec... ze ty masz taka lipe ze musiasz 0,5 zjesc to nie znaczy ze on bedzie taka mial bo zeby 0,5 naraz zjesc to na prawde musisz tam walic sama kreatyne z amfa ilosciowo tyle co brudu pod paznokciem... Niech na poczatek walnie 100 max 200 i poczeka troche a nie 0.5 naraz bo przy dobrym sorcie to przynajmiej 3-4 osoby dobrze sie zrobia na poczatek bez tolerki...
Kurwa niechby i nawet miał czystą amfetamine z labów Mercka to i tak przy biodostėpności wynoszącej 25% przy tej formie podania przyjmie ekwiwalent 125 mg donosowo czyli po prostu wypierdoli go z papuci intensywnie i na długo. Ergo; uliczna feta nadaje się do bombek ~500 mg, branie mniej to dla smaka ewentualnie.
  • 104 / 14 / 0
Mili Panstwo,

Mialem wlasnie przygode pierwszy raz w zyciu z pasta. Kolezka zachwalal " ze towar boski" i ostrzegal ze jak furane jest rzadko to delikatnie. Ok mysle sobie jack pot. Zapierdalam szybko bez przypalu, ręka w ręke - pasuje. Graba przybita, jest lux - mysle.

Wbijam na chate aby te oto poniekad " cudowne dziecie skonsumowac". Nakrecony jak bolka trampki, bo mam urlop, nalezy sie odskocznia i rozladowanie tego wkurwienia.

Odpakowuje sprzet myslac o tej boskiej konsumpcji. Odkrecam worek ( 5 sztuk, potrzeba na balety ktore odbeda sie niebawem. Pomyslalem nie bede musial wiecej latac, zaufam delikwentowi jak tak chwali. Ponoc nie klamie) ( te pany wszystkie klamia to proste ale cóż...)jak nie klapnie to pooglądam balony na wyswietlaczu w komputerze i styram sie mj wlasnorecznie głaskaną- ratunek tak czy siak.

Na wymianie informacji z kolezka nie bylo ani sposobnosci ani czasu , spojrzec na towar, dotknac, powachac chociaz równiez nie. Jak to zawsze sie robi na szybko wiecie sami." Kurwica juz w kieszeni - odpakuje w chacie"- pomyslalem.

Odkrecam dziada, wszycho naszykowane, muza karci więc gra gitara. Mysle zaladuje skurwiela teraz na szybko , mało i ide pod prysznic a tu kurwa PAĆKA. mokre to, gąbczaste takie. Kminie sobie na momencie " na hyper cos mi kiedys wpadlo na temat jakiejs pasty ".

Wkurwiony, bo takiego dziada nie bede konsumowal. Roztarlem na tacy i miało ciut przeschnac. Prysznic okolo 5 min ( tak wiem, spieszylem sie pomimo ze mialem mieszane uczucia. Cieszylem sie w chuj na ten stuff bo rzadko to robie wiec mialo byc ZAJEBISCIE).

Wbijam sie, dziad przeschnal, ok- aplikujemy. Mala suka. Raz dwa na lewa i prawa. W miedzyczasie epicki set z youtuba ( finnenbassen - boiler room polecam wszystkim cpunom).

5 minut. Wyjebalo mnie z butow w taka masakre ze az ciezko mi to opisac.

Paście pozwolilem przeschnąć. Na baletach kazdy dostal cos z tego delikatesu oczywiscie. Wszystkich wyjechalo na gruby amfo-trip , atmosfera nie z tej ziemii. Absolutny rausz, mysi smak, szybkie splywy , zero bolow glowy , po prostu genialna szmata !

Na koniec wrzucilismy po malusienkim krysztalku i tak oto siedze tu po baletach i sobie pisze na forum na totalnej rozpierdzielni, bo usnac nie ma szans. Moglbym zasnac ale nie chce, tak mi kurwa dobrze !

I wlasnie drogie , mile memu sercu cpuny - mieliscie juz stycznosc z pasta ?

Bede wdzieczny za wszielkie info. Chetnie poczestowalbym tymże wynalazkiem bo pierwszy raz w zyciu mi zostal i nikt go nie chce karać ( nawet ja, tak spizgalo). Panie i panowie po konsumpcji sa wlasnie na grubym amfo- tripie i czystego MDMA . Ufff....

Pozdrawiam
M.

• 291 / 7 / 0
To nieźle was w chuja robią że musicie 500 mg naraz przyjąć żeby się porobić... Ja wczoraj z ziomkiem wzięliśmy gieta na dwóch i od 16 do 5 rano starczyło do tego poszedł litr wódy na dwóch i parę piwek i do tej pory nie śpię...
  • 280 / 20 / 0
Mi gram amfy bardzo dobrej jakości spokojnie wystarcza na trzy dni, smutno mi jak czytam powyższe.
  • 123 / 6 / 0
No szału nie ma jesli chodzi o uliczną fete. Jesli ktoś ma dostęp do dobrego sortu to pozostaje ino pozazdrościć. Cieżko powiedzieć co w tym ulicznym władku jest. Ja tego w zyciu bym nie zapodał nosem, widze że temat jest czasem nawet brudny - jakies czarne paproszki itp. Nie pozostaje nic innego jak zarzucac taki sort w bombce. Z efektów póki co jestem zadowolony chociaż drogą doustna musze zarzucac stosunkow wiecej, w moim przypadku pół g żeby było ok, tak akurat, bez jakiegos konkretnego wystrzału ale też daje się wyraznie odczuc że feta działa i że życie ma sens.
  • 280 / 20 / 0
Naprawdę dostajesz temat z czarnymi paproszkami i nadal go kupujesz? xD Wy wszyscy, którzy tutaj narzekacie na znikomą klepliwość towaru, zanieczyszczenie, a nie rezygnujecie z dostawcy, sami pozwalacie się im jebać i jeszcze prosicie o więcej, zero szacunku do siebie. I jak dla mnie tłumaczenie tego tym, że nie ma się dostępu do niczego innego to żart i to bardzo nieśmieszny, dla chcącego nic trudnego. Jak nie mam opcji na coś zadowalającej jakości, to wolę nie brać, proste.
  • 610 / 29 / 0
A z ciekawości to o czym mogą świadczyć takie "czarne paproszki" w towarze? Raz coś takiego mi się zdarzyło i w sumie już nawet zapomniałem o tej sytuacji ale z czystej ciekawości zapytam. Praktycznie milimetrowe, czarno-ciemnobrązowe paproszki, w małej ilości tzn. 3-4 na worek.
  • 3854 / 316 / 0
Podejrzewam, że to jakiś zwyczajny brud, który się napatoczył podczas ładowania do samary.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 397 / 32 / 7
02 lipca 2017suchezebra pisze:
Mi gram amfy bardzo dobrej jakości spokojnie wystarcza na trzy dni, smutno mi jak czytam powyższe.
Serio zazdro ! Ja to gram musialem w pewnym momencie wjebac by miec sile isc sie wysikac

:D

Procent - to nie brud. To naskorek z dloni czarnoskorego onanisty.
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.