Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 137 / 29 / 0
Z tym tętniakiem to zawsze może być to, że rodzina się wstydzi. Syna ćpuna i woli ludzi oszukiwać. Zresztą miał rok detoksu, a jednak w międzyczasie zaliczył sor, więc coś musiał być nie tak.

Ze szpitala wyszedł i przeżył i jeśli znowu bawił się w to samo to musiałby być bez mózgiem i ostatnim debilem.

Ja już dwa raz U spuściłem w kiblu. Kusi, ale respekt i strach nie pozwalają mi się już tym tak cieszyć. Schizuje się że zejdę przy każdej dawce...

Procent ty za to kroczysz na cienkiej granicy między szczerością a chamstwem. Z jednej strony dobrze, że przestrzegasz z drugiej nie trzeba być chujem, żeby kogoś ostrzec. Wiem, że to najprostsza droga, ale czy najlepsza?

Oto twoja logika: Niech zginie więcej ludzi od u to wtedy świadomość będzie na tyle duża, że już nikt nie zginie. Niech zdychają to się problem sam rozwiąże.

Jeśli bele przedawkował to dobrze znał ryzyko. Jest sobie winien, ale to nie znaczy, że nie był spoko gościem. Marlboro np też niby taki ogarnięty z postów się wydawał a tu bum i do widzenia.

Ehh emocje a nie czysta logika prze zemnie przemawia. Może i masz rację, że jakbyśmy wszyscy umarli to świat byłby lepszy bez taki ludzi jak my narkomani. Jesteśmy w końcu tylko problemem dla społeczeństwa. Rakiem i zarazą. Śmieciami które nie radzą sobie z rzeczywistością. Masz racje niech użytkownicy U zdychają w agonii i niech rodziny płaczą. Chociaż myślisz, że kogokolwiek to obejdzie. Wszyscy mamy tutaj siebie chyba w dupie, a kultura osobista jest nam rzeczą obcą. Bycie częścią takiej społeczności to chyba wstyd? Ale gdzie szukać ludzi z podobnym poglądami?

ehhh znowu się rozpisałem. 4 dzień detoksu. Przepraszam za offtop. I prosiłbym o niedostanie warna :)
Uwaga! Użytkownik Cry666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3215 / 416 / 0
Nie sądzę, że Procent pisze w ten sposób ze względu na chęć uratowania kogokolwiek i misyjność. Mniemam, że uważa iż debilom należy się taki właśnie los. Słusznie
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 863 / 122 / 5
29 czerwca 2017Duce pisze:
Niestety znam to, już dwie takie osoby odeszły, mam nadzieję że nie będzie trzeciej.
Jest czwarta i piąta dobra osoba - amph i "chuj wie co" , szósty dobry człowiek siedzi ( alko ) - na kacu zatłukł gościa, ze skutkiem śmiertelnym.

Jeśli ktoś chce znać moje zdanie. Siedziałem w NL dobrych parę lat, wróciłem, to co zobaczyłem, przeraziło mnie. Ogarnięci ludzie zostali ( mniemam, że na swoje własne życzenie ) tępymi osłami , sprzedającymi sprzęty RTV / AGD i to co zajebali w trakcie pracy.
Ogarnianie "kryształów" , "turbo" - to było ich piorytetem.
Mają dzieciaki - Rodzinę. Noż kurwa... Sam nie jestem święty - bo wygląda to tak, jakbym wszystkie rozumy pozjadał.

To samo tyczy się forum, po 9ciu ( ? ) latach wróciłem , a tutaj temat "sytuacje kryzysowe" - na początku myślałem, że jakiś żart i ludzie dla jaj sobie tam piszą ( do tej pory pamiętam jak bodajże ( tutaj nick ) pisał, że koleżanka mu chyba zaraz zejdzie. )

Nie idzie to w dobrym kierunku. Zdecydowanie. Ale ludzie są sami sobie winni. Jeśli się mylę - poprawcie.

edit.
W każdym razie robi się naprawdę przykro jak ktoś odchodzi, szczególnie, gdy jest się kompletnie bezradnym i możesz tylko patrzeć na to co się dzieje.

PS: Nie biję tutaj pod żadnym względem w ludzi , którzy biorą RC. Każdy wybiera swoją drogę i ma swój mózg , czyli myśli.
[ external image ]
  • 3229 / 549 / 0
01 lipca 2017Fatmorgan pisze:
Nie sądzę, że Procent pisze w ten sposób ze względu na chęć uratowania kogokolwiek i misyjność. Mniemam, że uważa iż debilom należy się taki właśnie los. Słusznie
Słusznie czy nie słusznie z racji przyzwoitości uważam to trochę za przegięcie, nic tylko czekać aż kostucha zapuka pewego dnia do Procenta i powiek puk puk panie procent raszian riulet beng kurwa mać :emo:
Tu nie chodzi tylko o substancje i dawkowanie, ale długotrwałe wyniszczanie siebie, także nie znacie dnia ani godziny.
Pamiętam jak się bele zszokowany wypowiadał w tym temacie, choć go nie znałem to jest straszne kiedy się teraz czyta o nim :huh:
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 334 / 43 / 0
Chciałbym przypomnieć, że selekcja naturalna cały czas działa, jakby ktoś o tym zapomniał. Nie szkoda mi zmarłych, raczej współczuję tym co żyją.
Uwaga! Użytkownik turbopascal666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3215 / 416 / 0
Nie rozumiem co ma przyzwoitość do stwierdzenia, że ktoś nie żyje tylko dlatego że był nieodpowiedzialnym idiotą.
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3229 / 549 / 0
01 lipca 201724nf pisze:
Chciałbym przypomnieć, że selekcja naturalna cały czas działa, jakby ktoś o tym zapomniał. Nie szkoda mi zmarłych, raczej współczuję tym co żyją.
selekcja naturalna => narkomania :old:

• 712 / 83 / 2
Selekcja naturalna to nie jest narkomania, bo narkomania to jest choroba. Ale w trakcie selekcji naturalnej odpadają jednostki słabe, chore poniżej pewnego poziomu. Czyli jednak chyba narkomania to selekcja. Kiedyś mistyczna strzała diabła zabije lub dobije, albo co gorsza każe zatruwać innym swoje życie (taki typek z pogranicza poziomu). Nie demonizujmy U, demonizujmy ludzi dorzucających kurwa do oporu, u Bele'go tą strzałą jeżeli było U. To było to idiotyczne i spierdolone. Dzisiaj mialem pierwszy test tej substancji i nie jest zła. Jak można się tym zajebać? Jak innymi opioidami, przedawkowując. Tutaj słyszałem, że dawka jest niższa, możliwe. No okej, skoro niższa to kurwa uważajcie i nie mieszajcie zwłaszcza z alkoholem. Tyle w temacie
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 312 / 0
01 lipca 2017Fatmorgan pisze:
Od razu widać, że działanie chipu RFID się sprawdza i kieruje na jedyne słuszne myślenie.
01 lipca 2017Cry666 pisze:
Procent ty za to kroczysz na cienkiej granicy między szczerością a chamstwem. Z jednej strony dobrze, że przestrzegasz z drugiej nie trzeba być chujem, żeby kogoś ostrzec. Wiem, że to najprostsza droga, ale czy najlepsza?
Nie no, kurwa. Zainicjuje internetową zbiórkę na cykl programów o szkodliwości Risercz Chemikals, w którym główną rolę zgarnie Piotr Adamczyk, a lektorem będzie Piotr Fronczewski. Jeżeli zostanie coś kasy, to zrobimy sobie ulotki i odblaskowe breloczki.
01 lipca 2017Cry666 pisze:
Ehh emocje a nie czysta logika prze zemnie przemawia. Może i masz rację, że jakbyśmy wszyscy umarli to świat byłby lepszy bez taki ludzi jak my narkomani. Jesteśmy w końcu tylko problemem dla społeczeństwa. Rakiem i zarazą. Śmieciami które nie radzą sobie z rzeczywistością.
Widzisz, jak emocje opadną, to potrafisz dojść do odpowiednich wniosków. Teraz postaraj się adoptować mopsa. Niech psina ma coś z życia. Niech wreszcie poczuje, że ktoś pragnie jego towarzystwa, a nie tylko jego dupy, gdy wjedzie Hexen.
01 lipca 2017pomasujplecki pisze:
nic tylko czekać aż kostucha zapuka pewego dnia do Procenta i powiek puk puk panie procent raszian riulet beng kurwa mać
Już to kiedyś tu pisałem - jeżeli umrę, to będę miał w dupie to, co tu będzie się działo, bo i tak nie będę żył. To jest forum narkomanów, a nie miłośników origami. Podejrzewam, że parę osób by się zasmuciło, kilkanaście by powiedziało "dobrze chujowi" i - jeżeli byłoby mi dane to odczuć - uznałbym to za NORMALNE, bo jak już wcześniej wspomniałem, to forum dla ludzi, co to z niejednego pieca chleb jedli, a nie dzieje dewotek z radia Plus.
Różne rzeczy już tu się działy. Niszczono ludziom życie osobiste, dawano "złote rady", dzięki którym padały złote strzały, recytowano poezję denatów pod ich oknem, gwałcono wszelkie świętości i tematy tabu. Jeżeli ktoś ma tu konto od dłuższego czasu, a nie może się do tego przyzwyczaić, to proponuję mu:

a) się przyzwyczaić
b) przestać być pizdą i wytrzeć smarki z pod nosa
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3229 / 549 / 0
[mention]Procent[/mention] Piszesz mądrze, ale skoro wszyscy siedzimy w tym samym spierdoleniu to może warto by było dodać punkt c) włączyć trochę więcej empatii, a nie wieczny bunt i traktowanie siebie jak zwykłe śmieci jak na ironie pływając na tym samym statku. Może mniej osób by dążyło do autodestrukcji a zaczęło się bardziej szanować. Wtedy z gry odpadną tylko najgłupsi, a nie najsłabsi, których nazywacie niesłusznie głupimi.
01 lipca 2017kofel pisze:
Dzisiaj mialem pierwszy test tej substancji i nie jest zła. Jak można się tym zajebać? Jak innymi opioidami, przedawkowując. Tutaj słyszałem, że dawka jest niższa, możliwe. No okej, skoro niższa to kurwa uważajcie i nie mieszajcie zwłaszcza z alkoholem. Tyle w temacie
Obyś się nie mylił, pamiętaj, że nad narotykami traci się kontrolę i nie trzeba tutaj żadnego alko bo to już pewny samobój, nyślisz, że dlaczego tylu ludzi spuszcza ulke w kiblu? Nikt świadomie nie chcę umierać, a jednak ni stąd ni zowąd pada młody marbloro, który IMO wcale nie był taki głupi, po prostu ruletka trafiła na niego.

Zablokowany
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.