Ze szpitala wyszedł i przeżył i jeśli znowu bawił się w to samo to musiałby być bez mózgiem i ostatnim debilem.
Ja już dwa raz U spuściłem w kiblu. Kusi, ale respekt i strach nie pozwalają mi się już tym tak cieszyć. Schizuje się że zejdę przy każdej dawce...
Procent ty za to kroczysz na cienkiej granicy między szczerością a chamstwem. Z jednej strony dobrze, że przestrzegasz z drugiej nie trzeba być chujem, żeby kogoś ostrzec. Wiem, że to najprostsza droga, ale czy najlepsza?
Oto twoja logika: Niech zginie więcej ludzi od u to wtedy świadomość będzie na tyle duża, że już nikt nie zginie. Niech zdychają to się problem sam rozwiąże.
Jeśli bele przedawkował to dobrze znał ryzyko. Jest sobie winien, ale to nie znaczy, że nie był spoko gościem. Marlboro np też niby taki ogarnięty z postów się wydawał a tu bum i do widzenia.
Ehh emocje a nie czysta logika prze zemnie przemawia. Może i masz rację, że jakbyśmy wszyscy umarli to świat byłby lepszy bez taki ludzi jak my narkomani. Jesteśmy w końcu tylko problemem dla społeczeństwa. Rakiem i zarazą. Śmieciami które nie radzą sobie z rzeczywistością. Masz racje niech użytkownicy U zdychają w agonii i niech rodziny płaczą. Chociaż myślisz, że kogokolwiek to obejdzie. Wszyscy mamy tutaj siebie chyba w dupie, a kultura osobista jest nam rzeczą obcą. Bycie częścią takiej społeczności to chyba wstyd? Ale gdzie szukać ludzi z podobnym poglądami?
ehhh znowu się rozpisałem. 4 dzień detoksu. Przepraszam za offtop. I prosiłbym o niedostanie warna :)
29 czerwca 2017Duce pisze: Niestety znam to, już dwie takie osoby odeszły, mam nadzieję że nie będzie trzeciej.
Jeśli ktoś chce znać moje zdanie. Siedziałem w NL dobrych parę lat, wróciłem, to co zobaczyłem, przeraziło mnie. Ogarnięci ludzie zostali ( mniemam, że na swoje własne życzenie ) tępymi osłami , sprzedającymi sprzęty RTV / AGD i to co zajebali w trakcie pracy.
Ogarnianie "kryształów" , "turbo" - to było ich piorytetem.
Mają dzieciaki - Rodzinę. Noż kurwa... Sam nie jestem święty - bo wygląda to tak, jakbym wszystkie rozumy pozjadał.
To samo tyczy się forum, po 9ciu ( ? ) latach wróciłem , a tutaj temat "sytuacje kryzysowe" - na początku myślałem, że jakiś żart i ludzie dla jaj sobie tam piszą ( do tej pory pamiętam jak bodajże ( tutaj nick ) pisał, że koleżanka mu chyba zaraz zejdzie. )
Nie idzie to w dobrym kierunku. Zdecydowanie. Ale ludzie są sami sobie winni. Jeśli się mylę - poprawcie.
edit.
W każdym razie robi się naprawdę przykro jak ktoś odchodzi, szczególnie, gdy jest się kompletnie bezradnym i możesz tylko patrzeć na to co się dzieje.
PS: Nie biję tutaj pod żadnym względem w ludzi , którzy biorą RC. Każdy wybiera swoją drogę i ma swój mózg , czyli myśli.
01 lipca 2017Fatmorgan pisze: Nie sądzę, że Procent pisze w ten sposób ze względu na chęć uratowania kogokolwiek i misyjność. Mniemam, że uważa iż debilom należy się taki właśnie los. Słusznie
Tu nie chodzi tylko o substancje i dawkowanie, ale długotrwałe wyniszczanie siebie, także nie znacie dnia ani godziny.
Pamiętam jak się bele zszokowany wypowiadał w tym temacie, choć go nie znałem to jest straszne kiedy się teraz czyta o nim :huh:
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
01 lipca 201724nf pisze: Chciałbym przypomnieć, że selekcja naturalna cały czas działa, jakby ktoś o tym zapomniał. Nie szkoda mi zmarłych, raczej współczuję tym co żyją.
01 lipca 2017Fatmorgan pisze: Nie sądzę, że Procent pisze w ten sposób ze względu na chęć uratowania kogokolwiek i misyjność. Mniemam, że uważa iż debilom należy się taki właśnie los. Słusznie
01 lipca 2017Cry666 pisze: Procent ty za to kroczysz na cienkiej granicy między szczerością a chamstwem. Z jednej strony dobrze, że przestrzegasz z drugiej nie trzeba być chujem, żeby kogoś ostrzec. Wiem, że to najprostsza droga, ale czy najlepsza?
01 lipca 2017Cry666 pisze: Ehh emocje a nie czysta logika prze zemnie przemawia. Może i masz rację, że jakbyśmy wszyscy umarli to świat byłby lepszy bez taki ludzi jak my narkomani. Jesteśmy w końcu tylko problemem dla społeczeństwa. Rakiem i zarazą. Śmieciami które nie radzą sobie z rzeczywistością.
01 lipca 2017pomasujplecki pisze: nic tylko czekać aż kostucha zapuka pewego dnia do Procenta i powiek puk puk panie procent raszian riulet beng kurwa mać
Różne rzeczy już tu się działy. Niszczono ludziom życie osobiste, dawano "złote rady", dzięki którym padały złote strzały, recytowano poezję denatów pod ich oknem, gwałcono wszelkie świętości i tematy tabu. Jeżeli ktoś ma tu konto od dłuższego czasu, a nie może się do tego przyzwyczaić, to proponuję mu:
a) się przyzwyczaić
b) przestać być pizdą i wytrzeć smarki z pod nosa
01 lipca 2017kofel pisze: Dzisiaj mialem pierwszy test tej substancji i nie jest zła. Jak można się tym zajebać? Jak innymi opioidami, przedawkowując. Tutaj słyszałem, że dawka jest niższa, możliwe. No okej, skoro niższa to kurwa uważajcie i nie mieszajcie zwłaszcza z alkoholem. Tyle w temacie
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/2/2e3d4783-3ec8-4a21-88b8-1ef2125e438c/comment_6Ry2DBZOBl9PDvS0ajnRhRxBaBp3Vrpw%20%281%29.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250508%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250508T221802Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=79b38950ea9662ccb9c4990fcb1578f14d5f666f2e25c318c8b95a94d927b525)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/nowenarkogis.jpg)
Coraz więcej Polaków przedawkowuje nowe narkotyki. Raport GIS
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/germancannaclubs.jpg)
Niemiecki ekspert: trudno dostrzec w legalizacji konopi cokolwiek pozytywnego
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cognitivemarijuana.jpg)
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/3-448290.jpg)
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków
Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/krysztalowycamping_0.jpg)
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu
Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/168-123636.jpg)
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić
„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.