Życie co prawda też, ale życie jest zabawniejsze :retarded:
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
leki pomagają po to są, nie ważne jakie teorie spiskowe, ważne by dobrać dobry lek, od dawna walczy się z depresją, mamy XXI wiek i jest możliwe wyleczenie.
głowy do góry :-)
sorry za hipokryzję ale mój własny mózg płata samemu sobie figla a tym samym mi - podświadomość, świadomość, nadświadomość, nasze mózgi to nie mózgi małpy ale dalej prymitywny twór natury.
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Więc wiesz - idźcie po leki i wszystko stanie się piękne i cudowne to trochę wyświechtane założenie
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
udaj się do specjalisty i walcz, walcz.
sam miałem inne podejście do życia takie bierne, leki mi pomogły jadę dalej, nie ważne jak ale dalej się zachowuje jako żywy organizm na tym globie.
nie wiem jak ci pomóc ale spróbuj coś zmienić
"you think you know much but is'a all in your mind!"
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
19 czerwca 2017LOBO87 pisze: Na czarno-prochową nie potrzeba zezwolenia i nie ma problemu z jej zakupem, a nią spokojnie sobie łeb odstrzelisz, dla chcącego nic trudnego...
21 czerwca 2017cbsz pisze: @AlienForms rozumiem cię, potrafię wyobrazić sobie twoją sytuację, masz problemy i neuroprzekaźniki/hormony robią co chcą z tobą, taki klimat. wiem że część samobójów ma depresję/dystymię, dwubiegunówki czy cokolwiek ale warto sięgać po pomoc.
udaj się do specjalisty i walcz, walcz.
sam miałem inne podejście do życia takie bierne, leki mi pomogły jadę dalej, nie ważne jak ale dalej się zachowuje jako żywy organizm na tym globie.
nie wiem jak ci pomóc ale spróbuj coś zmienić
"you think you know much but is'a all in your mind!"
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.