Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 2116 / 634 / 0
Odstawiam tym klonazepam w trybie ekspresowym, bo nie chcę się trzeci raz wytrząść na chodniku (no, nie do końca, bo u mnie to dwa razy grand MAL, więc raczej "spiąć" na chodniku); poprzednie dwie próby były bez żadnej podkładki antypadaczkowej, jedna rozplanowana i wolna, druga wkurwiona i nagła. To tak żeby zarysować sytuację. klon jedzony parę lat, gwoli przypomnienia i ścisłości. O swoich najwyższych dawkach wspominałam w innym, ale działy "się" 2-3 lata temu i były dwucyfrowe. Ach, lek za 3.20zł.

Ta trzecia, obecna próba kwalifikuje się do wkurwionej i nagłej, no i po raz pierwszy odstawiam z własnej woli mimo posiadania więcej niż jednego, nieruszonego opakowania plusów na stanie.

Schodzę z 4mg, dłuuuugo brałam 2mg, ale ostatnio zdecydowanie częściej czwórki leciały. Najpierw tylko weekendowo, a potem to wiadomo jak "się" zrobiło. Zdecydowanie za często, choć nie codziennie, to biorę pod uwagę t1/2 klonazepamu. Do meritum - przez jakiś czas byłam na 400mg/dzień karby, udało mi się zejść z klonem do 1.5mg dzień. Na jeden dzień chciałam wejść na 600mg, bo i szykował się kolejny skok w dół o 0,5mg klona i co mogę powiedzieć - takich OEVów to nawet na ładowaniu się kwasa nie miałam, bycie poza domem tylko spotęgowało panikę, nie byłam w stanie iść po prostej linii, musiałam za rękę, a i tak mocno "bujało". Na błędnik weszło w bardzo dużym stopniu. Zamknięcie jednego oka pomagało, ale tylko odrobinę. To wyglądało tak, jakby obrazy z dwóch gałek ocznych oddalały się i przybliżały, nakładając na siebie w nierówny sposób. Bardzo DXMowe, ketaminowe czy tam MXEowe. Tyle, że ja za dysocjantami w kurwę nie przepadam, a zbliżała się godzina dość ważnego dla mnie wydarzenia. Na szczęście przeszło po spacerze ok 2h. Na pewno powiązane jest to z karbą, bo nie sądzę żeby to trzy rolki piątki wyłuskane z torby zapewniły takie przygody. Aha, karba bardzo obniża wchłanialność benzosów, faktycznie.

Wystraszyłam nie tylko siebie, a Wy próbujecie to ćpać. No nieźle.

Bardzo dobrze oddaje to ten gif, tylko wolniej - http://31.media.tumblr.com/tumblr_measz ... o1_500.gif

Ku przestrodze, a raczej przygotowaniu; sama karbę traktuję jako zło konieczne do momentu pizgnięcia klonem i biorę, żeby on mną nie pizgnął. Jak wyzeruję kloniska, to z karby też zejdę stopniowo, po coś w końcu są te "połówki" na tabletce.

Przy 400mg zaburzenia widzenia również występują, ale, do cholery, nie takie. Nie dają się w ogóle porównać. To tak, jakby te 600mg pociągnęły za jakąś wajchę odpowiedzialną za kwaśno-dysocjacyjny trip wizualny. Albo/i ciało nagle zorientowało się, że coś się dzieje z poziomem klonazepamu we krwi, że trzeba atakować. A i tak wyczekuję już czasu, kiedy zejdę na 200mg, bo cykl dzienny woła o pomstę do nieba. Jak widać. Śpię, ale nie we właściwych godzinach.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 1599 / 47 / 0
Czytałem, że karmanazepina brana doraźnie może zwiększyć ryzyko drgawek czyli je nasilić a dopiero po jakimś czasie działa przecidrgawkowo, mam pytanie czy takie same działanie obserwuje się również w leczeniu choroby afektywnej dwubiegunowej, czyli brana doraźnie może również zaszkodzić w chorobie afektywnej dwubiegunowej ?
  • 398 / 24 / 0
Jak ma niby zaszkodzić, zamula i tyle.
Uwaga! Użytkownik ggyo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 785 / 16 / 0
Wie ktoś jakie stimy będą działać na karbie?
  • 3651 / 999 / 2
Zależy od dawki karbamazepiny. Dla 200mg*2 Działają poprawnie lub dobrze:
3MMC, 4MMC, 2FMA, 4FMA, 3CMC, etylofenidat, metylokatynon, etylokatynon, amfetamina, 4CMC, pentedron, bufedron, etylon, brefedron xP

PS. Karbamazepina nieźle zbija psychodeliki/redukuje moc/z nasennymi pomaga od razu zasnąć(nawet gdy zwykłe relanium nie pomaga)
sky is the limit
  • 785 / 16 / 0
A hex.? Lub coś na zwiększenie motywacji i fajnej Gądki nienachalnej
  • 3651 / 999 / 2
HEX zapewne też. Niestety, akurat go nie brałem xD
sky is the limit
  • 785 / 16 / 0
19 czerwca 2017neurobiolog pisze:
Zależy od dawki karbamazepiny. Dla 200mg*2 Działają poprawnie lub dobrze:
3MMC, 4MMC, 2FMA, 4FMA, 3CMC, etylofenidat, metylokatynon, etylokatynon, amfetamina, 4CMC, pentedron, bufedron, etylon, brefedron xP

PS. Karbamazepina nieźle zbija psychodeliki/redukuje moc/z nasennymi pomaga od razu zasnąć(nawet gdy zwykłe relanium nie pomaga)
A które. Z tych jest najlepsze do Gądki ale nie nachalnej i żeby było dostępne
  • 3651 / 999 / 2
Do gadki wylewnej najlepsze jest, było i będzie 3MMC no załączy się taki tryb euforyczny i love all world ;-) Niestety only darknet lub od osiedlowych sebusow

Jak masz zerową tolerkę na beta-ketony to możesz celować w oralne 3-EMC, ale uprzedzam, nie zawsze działa.
Po 3-CMC jest całkiem fajna gadka, można się czymś zająć z znajomymi.

A HEXEN to wypierdalacz, będziesz nawijał jak kombajn kłosy. Niestety po trzeciej dorzutce będzie kardiozwała.

Masz koneksje to celuj w 3MMC. A jak nie masz to kup 3-CMC. Taka moja rada. %>
sky is the limit
  • 785 / 16 / 0
Tylko zażywam jeszcze wenle zadziała przy tym
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.