Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
Niektórzy zwyczajnie mają styl.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 136 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: bamboclat »
borrasca pisze:
Niektórzy zwyczajnie mają styl.
Po zjedzeniu to słowo traci wartość, tak jak pieniądze, chciałem je wyrzucić bo wydawały mi się symbolem babilonu, strasznie...

Co do dawkowania to ja nie odważe się zjeść więcej niż 100, nigdy...
"Co za farmazony szczelasz. Wiesz kto to był Frank Dux. Gościu walczył w kumite i sklepał ruwno wszystkich ryżowpierdalaczy jak sie nie znasz to idź stond"

Wróciłem ziomeczki i mam się dobrze.
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
Nigdy nie mów nigdy.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 169 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Shi »
Bo jak ktos zajada sie grzybami z rozsadkiem, pare razy do roku, to dawka powyzej 100 grzybow jest bez sensu. Takie dawki wydaja sie sensowne, tylko jezeli ktos ma wyrobiona tolerancje. Ale 200+ to juz imho pomylka w kazdym wypadku.
Ogien, kurwa, ogien!
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: fetatropa44 »
dokladnie nigdy nie mow nigdy ja mowilam kiedys ze nigdy nie bede cpac:D
Słyszę głos tam, gdzie Ty mówisz, że go nie ma
I widzę schody tam, drogę do nieba
I słyszę głosy ludzi, wszyscy mówią i bredzą
I widzę jak patrzą, ja wiem, że oni wiedza
  • 30 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Cotton88 »
Ja ostatnio zjadłem jakieś 30 świeżych gribków, dokładnie pogryzionych przepitych calsbergiem. Euforia jak zawsze, ale haluny strasznie słabe, jeden konkretny halun kiedy to napis bardzo fajnie falował, ale może to być tłumaczone tym ze zarzucilismy grzybki o 21 a byłem na nogach od 8rano i zmęczenie i ciemna noc dały takie efekty caly trip dział sie do 3rano. Był to mój drugi raz z grzybkami i słabo słabo.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Cotton88 pisze:
ale haluny strasznie słabe,
Bidulek :-( Bezsęsu jeść grzyby jak nie widać po nich fraktali na twarzach spotkanych ludzi.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 76 / / 0
Nieprzeczytany post autor: GhostOfTheSun »
Kurwik pisze:
Cotton88 pisze:
ale haluny strasznie słabe,
Bidulek ]

Tja... mógł se zamiast tego włączyć Gwiezdne Wojny
Szarańcza!
  • 522 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: PrezesSkt »
JA to jak już kiedyś napisałem jem grzyby 5 rok nie co tydzień tylko te 4-5 razy na rok na jesieni i nigdy nie zjadłem setki. Max to było 75 czy coś takiego nie wiem czego ale boję sie zjeść więcej po ostatnich 52 miałem zajebiste chaluny , znowu widziałem w 3d i wszędzie widziałem żółte kwiaty chciałem je zrywać ale sie nie dało. I jeszcze ( pierwszy tego roczny trip) pokazały mi że żyje w chaosie wyciągnęły to ze mnie i mnie uśmiadomiły w tym. Mogę powiedziec jako średnio może bardziej niż średnio doświadczony użytkownik grzybów że są tak jakby przewodnikiem pokazały mi ze mószę coś zmienić w życiu . Przekonałem sie o tym bardziej po przeczytaniu posta kolegi Shpongleyes . Podchodzcie do grzybów nie jako mozliwośc kolejnej najebki czy coś takiego bo to sie moze naprawde źle skończyc dajcie grzybom zajżeć w głąb siebie a wtedy zobaczycie prawdziwą moc grzybów.
Ostatnio zmieniony 10 października 2007 przez PrezesSkt, łącznie zmieniany 1 raz.
Oddam GRZYBY w dobre ręce!!!!! (W następnym sezonie)
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
  • 302 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkocholik »
PrezesSkt pisze:
Podchodzcie do grzybów nie jako mozliwośc kolejnej najebki czy coś takiego bo to sie moze naprawde źle skończyc dajcie grzybom zajżeć w głąb siebie a wtedy zobaczycie prawdziwą moc grzybów.

Bardzo madre słowa, z którymi sie zgadzam. Wprawdize dopiero pierwszy raz (ostatnio) miałem prawdziwy trip (wcześneij to tylko z 20 grzybów na smaka) to utkwiło w mojej głowie, że to jest cos więcej niż tylko ćpańsko. Najbardizej podobało mi się to uczucie, że wszystko wiedizałem i rozumiałem i cały czasrozkmika i śmiech. Znajomy jednak podchodzi do tego jak do kolejnaego ćpania, byle co byle by sie naćpać. Głupota!
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).