Czy moglbym prosic o DOBRA i w miare mozliwosci szybka metode odstawienia metadonu ? Pijego tego swinstwa 50ml na dobe od ok 4 miesiecy. Ten stary 1mg/1ml.
Z lekarstw , moge miec praktycznie wszystko , zalezy mi zeby bylo w miare szybko i wiadomo , bezbolesnie.
Dodam tylko ze nie mam mozliwosci schodzenia z tego metadonu.
Pewnego dnia przestaje pic i przechodze na lekarstwa , tylko na co ? W jakim systemie ?
Za wszelkie rady bede bardzo wdzieczny !!!
Pozdrawiam
Jakie mniej , wiecej ilosci bupry na poczatek ?
Tak , aby tylko zniwelowac skreta.
Z gory wielkie dzieki !
17 czerwca 2017skandal pisze: Czy moglbym prosic o DOBRA i w miare mozliwosci szybka metode odstawienia metadonu ?
Jest taki temat na forum "Zastanów się 150 razy zanim weźmiesz jakieś opiaty", powinien być podobny o o braniu metadonu-smyczy. Wszystkie opio-syfy odstawia się buprą, nawet buprę.. i tramal
Jeżeli nie masz takiej możliwości, musisz empirycznie ustalić, jaka dawka B utrzymuje Cię przy życiu. Z tej dawki zaczynasz redukcję.
50ml to jest bardzo malo i stosunkowo krotko to pije. Znam ludzi ktorzy pija od 10 lat i woecej , koszmar.
Zastanawiam sie czy zamiast bupry , DHC by dawalo rade...ktos ? Cos ?
50 mg to chyba jednak nie jest bardzo mało (oczywiście wiem, że znajdą się ludzie na 200 mg, ale to już extreme)
Jeszcze sie zastanawiam nad
Klonidyna jakies benzo , dodatkowo DHC 200mg 2 x dziennie. Znajomy tak odstawial mete i mowil ze nie bylo najgorzej.
Ja jeszcze dodam tylko jakies z-drugs na sen.
Oczywiscie DHC stopniowo zmieniejszal.
Zastanawiam sie nad takim zestawem , oczywiscie tabletki bede mial wydzielane skrupulatnie , wiec nie zjem calego benzo naraz :)
Klonidyna podobno bardzo pomaga. Benzo też, ale trzeba brać z głową.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?