Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 784 / 16 / 0
Czy hex zadziała przy wenli 300 mg i karby 400-800 nie zepsuje kuracji chodzi o niskie dawki
  • 133 / 11 / 0
Można to wpierdalać normalnie w sensie do gęby czy tylko kreska?
Uwaga! Użytkownik dekoderakodyny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 345 / 6 / 0
Czy mix 30% Hexenu i 70% kofeiny bezwodnej będzie bezpieczny ?
Jeśli nie to jakis stim polecacie to zmieszania z kofą ?
Kiedyś dostałem jakąś "sól" i byla na jakimś rc stymulancie (chyba Hexen ale nie jestem pewien) i kofeinie bezwodnej i robiła robotę %-D
  • 20 / 2 / 0
Ave,myślę, że lepszy będzie mix 50/50, wtedy na pewno nic Ci się nie stanie. Tylko pamiętaj że hexen nawet w małych dawkach powoduje kardiowpierdol, a jak się jeszcze dowalisz kofeiną, to możesz mieć ciężko oddychać. Zacznij od 20mg na test tego miksa. Salve
19 czerwca 2017dekoderakodyny pisze:
Można to wpierdalać normalnie w sensie do gęby czy tylko kreska?
Możesz robić bombki na luzie, tylko uważaj, bo ja jechałem po bombce z 100mg tramwajem i żygałem ni z tego ni z owego żółcią, w samochodzie to samo. A co do snifa to polecam przed każdą dorzutką porządnie przedmuchać nos, to za każdym razem będzie w miarę mocno czochrać.
scalono. Whitealex
Uwaga! Użytkownik iliketrains1337 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 133 / 11 / 0
Jak robić te słynne bombki? Zawijasz hexa w papier i łykasz? A 100 mg to chyba dużo w sumie nie?
Na pierwszy raz 20mg sniffem będzie ok?
Mam nadzieje że przy paczkomacie nie bedzie bolizji xD

Nie cytuj posta znajdującego sie bezpośrednio nad Twoim. MrRabbit.
Uwaga! Użytkownik dekoderakodyny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 762 / 37 / 0
klasyfikuję te ścierwo
w top3 ( negatywnych )

upragniona radość
nadchodzi, gdy te gówno
schodzi

Dla tej nędznej godzinnej
pseudo efoori
okupionej masakrycznym
zjazdem, nie warto :finger:

są też plusy;
orgazmy osiągałem na tym
najpiękniejsze xD
  • 20 / 2 / 0
Dokładnie tak, ja mam do tego peletki po kreatynie, 100mg to za dużo. Teraz nie ma dobrych sortów, ale możesz zacząć od 30mg p.o. Salve
Uwaga! Użytkownik iliketrains1337 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1472 / 26 / 0
Pierwszy raz z Hexenem (mieszany z Etizolamem ) Dał mi taką rozkosz jak pierwszy raz z pentedronem

Nawijałem i nawijałem jak katarynka ,eksytacja i szczęście na najwyższym poziomie ,nie przypadkowo kiedyś nazwano to ketonową kokainą

Zachwyt dlatego ,że to mój pierwszy raz z tą substancją ,kolejnych prędko a może i wcale nie będzie ,ze względu na zjebaną psychikę przez parę dni.
  • 992 / 25 / 0
Osobiście pentedron uważałem za jego "dobrych" czasów, za najgorsze gówno. Nadal jest w topce. Po spróbowaniu Hexenu (śledziłem temat od prawie początków i zdecydowałem się na test) na podkładzie etizolamu, jak kolega wyżej, tez jestem zadowolony - pentedron się chowa, choć już samo porównanie jak dla mnie jest nie na miejscu. W każdym razie jest przyjemnie i na pewno bezpieczniej jeść to z benzo, lub chociaż mieć pod ręką.

Szału nie ma, ale jest całkiem przyjemne odurzenie. Hexen solo odradzam, przynajmniej początkującym. Dla mnie efektywne dawki hexa już zaczynają się od paru mg, także 30mg to już jest moim zdaniem lekka przesada (a limit dawkowania to 50mg), no i kto do cholery wymyśla te tabelki z dawkowaniem dla tak silnie aktywnego związku? Chemann? Kurwa, M-B?
Mogliby chociaż przyjąć regułę Shulgina i zaniżyć o 10mg każdy poziom, nawet celowo. Wiadomo, że nie każdy interesuje się tym co bierze, ile i co to jest, tylko wpisuje "hexen dawkowanie" i wtedy wyskakuje ta zjebana tabelka, " a ok, to 40 mg na początek cv będzie ok, strong to pewnie będzie wyjebiście). Be safe friends. Hexen powinien być używany jako lekki dostrajacz (10-15mg) na imprezie, gdzie raczej przoduje alkohol i to on króluje na imprezie, może być też użyty jako katalizator do rozpoczęcia zabawy po klikunastu minutowej przerwie, żeby dostroić towarzystwo do poprzedniego rezonansu dobrego melanżu. Zastosowań pewnie znajdzie się więcej, ale pamiętacie że support to tylko support, a nie gwiazda wieczoru.

Narkotyki, które działają krótko są dobrymi supportami, a zbieg okoliczności chciał, że hexen kara dosyć mocno i dorzucić można parę razy bo potem konskwencje mogą być nieprzyjemne. W patowej sytuacji gdzie układ nerwowy, odmawia przewodnictwa, to w akcie desperacji można użyć i tego.
Więc wszystko dla ludzi, ale moje subektyna ocena : SUPPORT
  • 133 / 11 / 0
Walnąłem 1 mg eti i tak 3 godziny potem 25 mg hexa oral. Poklepalo ale krótko - to przez benzo czy za mało serotoniny?
Wpierdalać kurczaki/indyka i mleko czy dokupić 5-HTP?
Potem wczoraj na wyjście zarzuciłem 1,5 mg diklazepamu i 20 mg hexa, nic nie zadziałało, to przez to słynne benzo?
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.