2.
siemano ny pisze: (...) od jakiegos czasu przyzrucam se wlasnie po 450-600 (...)
3. 450-600 - wiekszosc osob z tego co kojarze brala wlasnie takie dawki, niektorzy z tego co pamietam dochodzili do 800mg domiesniowo - ale to bylo z powodu tolrancji
4. Zarzucasz na raz czy dorzucasz po trochu (na pusty zoladek?)
5. Owszem, apap noc powinien pomoc zarzucony jakas godzinke, moze troche wiecej, przed.
6.
siemano ny pisze: (...) gdzies o uszyobilo mi sie ze ludzki organizm jest wstanie przyswoic max 500 (...)
7.
siemano ny pisze: (...) i szczerze mowiac niesatyfakcjonuja mnie te ilosci niby jazda jest (...) ale ja chcialbym cos wiec(ej? - przyp jacok)
8. A poza tym to wszystko już było gdzies napisane - kodeina FAQ by NG czy kodeina - wzmocnienie dzialania. A jak przeczeszesz watek ogolny to napewno znajdziesz jeszcze wiecej info. Gdzies ktos pisal ze sa osoby, ktore nie maja CYP2D6 (czy jakos tak), wiec na nich koda raczej nie dziala. (a moze dziala slabo bo maja jakas mutacje tego enzymu, nie wiem, niech sie wypowie ktos kto wie dokladniej)
Aha, a poza tym to ja bym sie zastanowil zanimbym wzial taka dawke, nie wiem, rob jak uwazasz...
Hurra, diese Welt geht unter
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Jak nie satysfakcjonuje cię 450mg tak jak mnie to dobra rada ]
I skołuj tramal/morfine/heroine.
Eee, pewnie nie będzie tak dobrze]
wykrakałeś, ekstrakt z nurofenu plus nie dał rady
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Koda trzyma kilka godzin, więc to co było później to chyba efekt morfiny, która powstaje z kodeiny w wątrobie.
Tak to sobie tłumaczę... Jadł ktoś kiedyś więcej?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.