przeniesiono do odpowiedniego wątku - polymerase
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
różnie może się potoczyc raczej nie jest to poziom społecznej szkodliwości co np. gram trawy.
zamiast pytać o rady narkomanów
udaj się do jakiegoś adwokata
zanim prokurator zamiecie tobą podłogę, moja opinia
poszukalbym papugi siedzącego w dragach, bo taki doświadczony w innych sprawach to hajs w błoto
scalono - polymerase
Wie ktoś coś więcej? Po badaniach wyszło ze z opiatow wyszedłem ale w benzo poszło. Bełkot i sprawa do umozenia bo się lecze
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.