Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
Posty: 4 • Strona 1 z 1
  • 1 / / 0
DO skasowania.
Ostatnio zmieniony 08 października 2007 przez Stefan590, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 169 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Shi »
Wydaje mi sie, ze nie powinlo byc problemu. Dla pewnosci poszukaj na erowidzie, albo poczekaj, az jakis medyk sie wypowie. ;-)
Ogien, kurwa, ogien!
  • 66 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Shpongleyes »
Stefan590 pisze:
Orientuje się ktoś może, czy bezpiecznie jest spożywać grzyby podczas kuracji antybiotykowej?
spoko , równie dobrze mogłeś zadać pytanie "czy bezpieczne jest spożywanie alkoholu podczas kuracji antybiotykowej? - To brzmi jak z forum nastolatek.
Napisałeś podobnie.
Ludzie przecież macie mózg .... sprawdźcie co to znaczy serotonina i poznajcie poprzez encyklopedie monoaminy wszystkie. Później poczytajcie o psylocybinie ( jej działania , przy okazji poznacie substancję którą zamierzacie sporzyć ) . Następnie z ciekawości weźcie ulotkę od antybiotyku i poczytajcie ją . Ostatecznie www.mp.pl/leki i tam podajcie nazwę antybiotyku , następnie uzyskacie profesjonalny medyczny opis substancji który pozwoli ukierunkować wasze myśli bardziej złożonymi co pozwoli wam na większe zrozumienie . Po co ja to tłumaczę .... to się powinno w duszy czuć ... ludzie myśl cię , angażujcie się , na łatwiznę to możesz po trawniku przejść.Mężczyźni podobno mają 60% bardziej rozwiniętą półkulę lewą - tą odpowiedzialną za logiczne myślenie , z 2 połowy prawej 30% to ich kreatywność , u kobiet jest na przemian.

Pozdrawiam
Obecnie podpisuję się pod każdym postem,który jest wykreowanym absurdem mych myśli...który myśli nie w tej rzeczywistości.
  • 30 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Qbek »
jadłem grzyby z bardzo silnymi antybiotykami, nie zauważyłem nic złego.
ODPOWIEDZ
Posty: 4 • Strona 1 z 1
Artykuły
Newsy
[img]
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

[img]
CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

[img]
Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.