...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
DETOX
Nieprzeczytany post autor: Gra86 »
Hej , mam do Was takie pytanie . Pewnie będzie lepiej zorientowani niż ja i to co przeczytałam w necie i wiem od znajonych. Jak wygląda detox ? Czy to prawda że po detoxie człowiek jest wycienczony , nie ma chęci do życia i energii ? Chce przekonać chłopaka żeby poszedł na detox. Cpa od 16 roku życia najpierw było samo zioło potem wszystko oprócz hery, dziś ma 31 lat i cpa weekendowo koke ( chociaż dla mnie to był mefedron ale się nie przyzna) , MDM . Ostatnio zrobił sobie "domowy detox " był czysty przez 3tyg. Ale nie dało się z nim wywiadziec w domu. Bardzo drazliwy,zamknięty w sobie , ciągle coś grzebal w tel. Albo spał. Aż w koncu się wyprowadzil ( kilka razy już to przerabialismy) wiem że wróci za 3-5dni .. chce to wysłać na leczenie i mu przetłumaczyć że te jego huśtawki emocjonalne są spowodowane cpaniem i są skutkiem tego .. Jak to wygląda? Czy to prawda co mówił? Ze po detoxie ma się depreche i to sam chemiur i się chodzi jak pierdolnietym.. ? Kurde no nie wiem co mam zrobić i jak mu pomóc. Jestem zdolna do wszystkiego . Szalenie to kocham i nie mogę patrzeć jak marnuje sobie zdrowie , wygląd i życie.....
  • 196 / 7 / 0
a jak można się czuć na detoxie, gdy nie ma się dostępu do źródełka? :-D

Osobiście jak jest taki problem, to bym wysłał go do zamkniętego ośrodka od uzależnień. Tam naprawią go raz dwa :-D
Uwaga! Użytkownik Norweski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 225 / 10 / 0
wyprowadzajac się od ciebie zapewne ćpa w opór, o czym Ci nie mowi

tracisz czas, sama się przekonasz : )
Uwaga! Użytkownik benzoswiezy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 581 / 74 / 0
Topek, może Ty jesteś lepszym kandydatem? Tekst jak z kursu przejmowania klienta konkurencji. Albo "Pitbulla":

https://www.youtube.com/watch?v=yC9jqh3tFbo
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
  • 8103 / 909 / 0
Wazne zeby on chcial rzucic dragi, to juz pierwszy stopien do detoksu.Najlepszy bedzie chyba jakis zamkniety osrodek gdzie go oczyszcza z substancji psychoaktywnych i do tego dobra terapia.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 3 / / 0
Dziękuję za pomoc. Aj ale to nie takie proste bo o nim myślę 😢
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.