ODPOWIEDZ
  • 992 / 17 / 0
Jestem w ośrodku ale dużo myślę o ostatecznym skończeniu z sobą. Wybieram U47 jako metode. Raz przedawkowałem ale mnie odratowano. Piękna spokojna śmierć. 5 lat myśli samobójczych. Mam dość.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 1957 / 230 / 0
O ironio. Dopiero co czytałem
02 grudnia 2013Grentoo pisze:
No chyba nie błędne koło, bo jednak te leki (jak dobrze dobrane) potrafią łeb ustawić, ja musiałem przetestować wszystkie oprócz właśnie fevarinu, wenlafaksyną serotoninę ustawiłem (słabo mnie stymulowała, w większych dawkach po prostu wkurwiała), plus dużo mirtazapiny, teraz dopamine do normy bupropioniem i w zasadzie koniec. A 12 leków przejadłem...
Daje do myślenia nt. leków przeciwdepresyjnych.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 118 / 3 / 0
08 czerwca 2017SRTN pisze:
O ironio. Dopiero co czytałem
02 grudnia 2013Grentoo pisze:
No chyba nie błędne koło, bo jednak te leki (jak dobrze dobrane) potrafią łeb ustawić, ja musiałem przetestować wszystkie oprócz właśnie fevarinu, wenlafaksyną serotoninę ustawiłem (słabo mnie stymulowała, w większych dawkach po prostu wkurwiała), plus dużo mirtazapiny, teraz dopamine do normy bupropioniem i w zasadzie koniec. A 12 leków przejadłem...
Daje do myślenia nt. leków przeciwdepresyjnych.
A zle dobrane potrafia czlowieka zniszczyc ... kazdy kij ma dwa konce;p
Uwaga! Użytkownik ZielonySkret nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1957 / 230 / 0
Przeczytaj posta 4 posty wyżej. To jest ten sam koleś.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 118 / 3 / 0
Czyli jednak mu sie wydawalo ze jest dobrze a mialo byc tak pieknie
Uwaga! Użytkownik ZielonySkret nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 316 / 0
'Nadzieja matka to już prawie gwarancja,
ale jak nie musisz, to tego nawet nie sprawdzaj'
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 992 / 17 / 0
Ano zepsuło się!

Przez 5 msc na duloksetynie było dobrze. Odstawiłem buprenorfine i znowu myśli s. Jak pomyślę że mam być trzeźwy to mnie szlag trafia, dla mnie życie jest męką, tylko boli. Na buprenorfinie było dobrze ale mam dalej ćpać? Siedzę w ośrodku i tylko myślę o tym żeby zamówić i się zatruć. Dwa razy przedawkowałem opio, raz ah7921 raz U47 , pięknie było aż się obudziłem.

Leki antydepresyjne to lipa jednak. Tylko bupra. Ale bupra nie leczy tylko usuwa myśli S. 5 lat ćpania, 6 lat depresji. Ciekawe jakie piekło na mnie czeka... Mam nadzieję że po drugiej stronie nic nie ma. Pogubiłem się. Gadam tu z psychiatrą ale to jak mówienie do ściany. Mam przeczekać. Ile niby mam czekać? Te myśli sa już częścią mnie. Jak je niby usunąć?
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 3197 / 380 / 0
Ja czekałem 8 lat i było warto. Przestań cpać to absolutna podstawa, bez tego nie masz szans. Po ćpaniu opio musisz poczekać minimum z 2 lata żeby mózg doszedł do siebie i nauczył się funkcjonować na trzeźwo.
Piekło to masz już teraz, jeśli zdołasz wytrzeźwieć to będzie lepiej, tylko daj sobie czas. Wiem że trudno w to uwierzyć patrząc z perspektywy którą masz teraz, ale taka jest prawda.
  • 118 / 3 / 0
To ja tez sie glupi meczylem na niedopasowanych lekach bo moj lekarz byl mandrzejszy odemnie i on wiedzial lepiej jak ja sie czuje.. a teraz mam tak silne mysli samobojcze ze nie wyrabiam
  • 906 / 75 / 19
07 czerwca 2017AlienForms pisze:
wykrwawić się z nadgarstków to nie jest taka prosta spawa ;-) To chyba w ogóle takie filmowo-książkowy samobój. Wiadomo, że trzeba ciąć wzdłuż i "dogrzebać" się do tętnic.... eh... słaba metoda.
Ja myślę o sznurku i najzwyklejszym, pospolitym powieszeniu si ę - opcja short-drop, czyli bez skręcania karku - a szkoda, bo to chyba najlepsza,najszybsza, najmniej bolesna opcja, ale trzeba mieć miejsce, jakąś zapadnie, wymierzyć wszystko itp. Znowu ten na krótkiej, jak przeprowadzone sprawnie to powinno się stracić przytomność w ciągu paru sekund i potem już czekamy nieświadomi ;) W necie jest parę filmów ze szczęśliwcami co już są po tamtej stronie i którzy się właśnie powiesili w ten sposób i byłem w szoku, jak to że tak powiem, lekko wygląda. Ostatnio się jakaś małolata w USA w ogrodzie powiesiła i transmitowała to live na FB (o zgrozo....) to faktycznie, po paru sekundach wyglądała jakby już jej tam nie było... zero jakiegoś szarpania czy paniki... Po jakimś czasie ręka zaczęła jej się poruszać, ale to prawdopodobnie już jakieś samoistne odruchy mięśni itp. Na innym video jakiegoś ruska czy szweda tak samo... Bajka normalnie ;) Któryś z hajpków powiesił się może i zechciałby coś powiedzieć na ten temat ?? ;-)
Przede wszystkim to chodzi o to, że to wykrwawianie bardzo długo trwa.

@Blu dobrze mówi, ja mam to samo, rok na sucho i straszne jazdy na głowie, żyć w pełni normalnie jeszcze nie można, ale daję sobie jeszcze rok przynajmniej na poprawę do stanu "sprzed" i czekam cierpliwie.
Is it time for your medication, Mr. Brown?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.