Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Oral działa jakoś inaczej, tak subtelniej i więcej dysocjacji a mniej takich ciągów myśli szybkich. No ale myślę, że dawka x3 dawało podobny stan.
  • 538 / 66 / 0
Siemanko!
Mam pytanko do osób dających i.v - rozpuszczacie substancje w soli fizjologicznej/wodzie do iniekcji/wodzie destylowanej i od razu podajecie, czy jeszcze coś robicie? Jakieś palenie szczypanie występuje?
25 marca 2017Jean la Chouette pisze:
17 marca 2017danu pisze:
Próbował ktoś podawać i.v ?
Tak. Kilkadziesiąt razy. Jak przy innych dysocjantach - najlepsza droga podania. Jest wjazd, silniejsze "opioidowe" działanie (w cudzysłowie, bo nie mam pojęcia czy to ze względu na działanie na rec. opioidowe), mniejsze dawkowanie, krótsze działanie, po tripie krótsze ogłupienie, problemy z motoryką.

NO I TEN WJAZD KURWA :gun: :heart: Wyciągasz igłę i wszystko tak szybko, brutalnie zmienia się w sam wiesz co.
byłbym wdzięczny gdybyś odpowiedział :DD
This world makes us sick
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives

Biore: :pacman: :strzykawka: :papieros: :lsd: :wino: :ghb: :kreska: :nos: :hel:
  • 538 / 66 / 0
dobra
stestowałem malutką dawkę iv dla testu. Mikro dawka która oralnie czy sniffem w ogóle by mnie zapewne nie smyrnęła, dała mi uśmiech na twarzy, spokój i klasyczne uczucie hmmm dziwności i przyjemnego poruszania głową i kończynami. Muzyczki też przyjemnie się słucha.
Za jakiś czas przetestuje normalną daweczkę.
A i rozpuszcza się bez problemu w soli fizjologicznej bez podgrzewania jak coś więc przygotowanie to pare sekund. :D
This world makes us sick
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives

Biore: :pacman: :strzykawka: :papieros: :lsd: :wino: :ghb: :kreska: :nos: :hel:
  • 570 / 4 / 0
Czy ta substancja obniża tolerancje na inne substancje?
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5174 / 907 / 0
Na tej substancji jestes z zewnatrz najwiekszym niedojebem swiata. Chodzisz jak paralita, mówisz tak samo. Jak to dyso, tylko do mixów z psycho albo samotnych lotów.
Wpiszcie w youtube PCP addict. Wlasnie tak sie wyglada...
A ile wody trzeba wypic, wysusza, wyniszcza czlowieka, potem dochodzi sie do siebie kolejny dzien. Mozna sobie uszkodzic cialo a sikac trzeba. Kupcie se pampersy i taki kask z mocowaniem na butelki z rurkami do picia. Bedzie latwiejtripowac
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 570 / 4 / 0
Ktoś mi mi napisał w innym wątku, że ta substancja szybko obniża tolerancje na inne substancje, np. benzo, opioidy. Prawda to?
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 683 / 112 / 0
[mention]Edziek408[/mention]

Najpierw przeczytaj przynajmniej ostatnie 10 stron tematu i zapoznaj się ze specyfiką działania substancji, bo chyba nie wiesz w co się pakujesz. Z dysocjantów suplementować dla zbicia tolerki to się można memantyną, małymi dawkami DXM, diarylaminami pokroju difenidyny, niektórymi innymi arylcykloheksaminami (ketamina, fluoroketamina, 2'-Oxo-PCM np.). I na pewno pełne obniżenie tolerki nie zajdzie szybko, tu masz tutorial w którym sugeruje się minimum 2 tygodniową kurację.

4-Meo to pochodna PCP do chuja wafla. Cała ta rodzinka fencyklidyny + pochodnych to jedne z potencjalnie najbardziej mózgojebnych substancji. W przenośni (wyższe niż w przypadku innych dyso ryzyko zachowań psychotycznych, agresywnych i auto-agresywnych, manii itp) i dosłownie, bowiem częstym przyjmowaniem ryzykujesz, że substancja i jej metabolity (z uwagi na wysoką lipofilowość) będą się akumulować w organizmie, łącznie z mózgiem - okres półtrwania szacuje się na 7 do nawet 46 h po jednorazowej intoksykacji.

To zdecydowanie nie jest dysocjant do częstego stosowania. Co prawda znajdziesz w necie anegdotyczne relacje o mikrodozowaniu, ale ja bym sobie odpuścił z powodu wyżej opisanej bioakumulacji. Pomijam już to, że obecny sort 4-MeO-PCP dostępny w PL być może jest inną substancją, w każdym razie dawkowanie (aktywność już od 5 mg) wskazuje bardziej na 3-MeO-PCP. Bez wagi 0,001 g nawet nie podchodź, bo możesz sobie duże kuku zrobić.
Ekonomiczna i technologiczna struktura społeczeństwa jest o wiele ważniejsza od jego struktury politycznej w
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
  • 15 / / 0
W odpowiednich dawkach i okolicznościach substancja potrafi być bardzo przyjemna. Na podstawie dotychczasowych obserwacji udało mi się jednak ustalić, że za jakość tripu odpowiada zbyt wiele zmiennych, aby traktować ten specyfik jako coś rekreacyjnego.

Niemniej jeśli chcecie odbyć podróż do odległych zakątków wszechświata i znaleźć się w niemającej granic przestrzeni, rozmawiając przy tym ze świetlistymi orbami, to polecam.

Tak zupełnie na serio - stan towarzyszący badaniom bardzo trudno ubrać w słowa. Zachowajcie więc szczególną ostrożność i podchodźcie do substancji z wielkim szacunkiem.
  • 683 / 112 / 0
Dokładnie tak, odpowiednie dawki i okoliczności to podstawa. Maks. 30 mg oralnie, ale u mniej doświadczonych już 15 - 20 mg może pozamiatać (na początek nie przekraczałbym 10 mg). Tripować w domu, najlepiej około-weekendowo żeby mieć cały kolejny dzień na regenerację po intoksykacji - dwa razy zrobiłem błąd tripując w środku tygodnia, day after w robocie to nie jest dobra opcja. Motywacja podniesiona, ale myślenie wciąż mocno odrealnione i łatwo o "dziwne" decyzje, których potem będziemy żałować.

Last but not least, nie dorzucać.

Zielonym w dyso odradziłbym jednak ten sort na rozdziewiczenie. Lepiej już ogarnąć DXM, ketę lub jej analogi (2-FDCK, DCK). Nawet difenidyna i MXP będą lepsze, mimo że same w sobie dość nudne na dłuższą metę. Ale po prostu bezpieczniejsze.

Btw, pewien bardziej doświadczony używkowicz polecił mi podbicie działania tryptofanem (200 mg/20 kg masy ciała) i kwasem foliowym pół h przed aplikacją 4-Meo. Ponoć znacznie uprzyjemnia podróż, no i miks z gatunku relatywnie bezpiecznych. Może będę miał okazję dzisiaj przetestować.
Ekonomiczna i technologiczna struktura społeczeństwa jest o wiele ważniejsza od jego struktury politycznej w
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
  • 5174 / 907 / 0
i koniuecznie unikac miksow z depresantami ... juz nie chodzi o depresje oddechowa, ale nawet o te zaburzenia poruszania sie ktore przyjmujac baklo albo jakies benzo beda wzmocnione. W drodze do kibla mozna powywijac orly , miersnie rozluznione , nie czujemy bólu. Prawdopodobnie nie tylko samym meo skopałem sobie kolana dopowadzajac do lateralizacji rzepek . Serio uwazajcie z tym bo mozna fizycznie stawy pouszkadzac.

PCP robi z czlowieka potwora, angel dust ... nie probowalem ale to co lata postawilbym blisko tego. Ludzie staja sie na tej substancji jakby innymi obcymi gatunkami. Totalne znieczulenie emocjonalne. Niekiedy substancja podszeptuje jakies niecne uczynki.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).