Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Jakie ceny DMT w PL?
  • 230 / 37 / 0
Jeśli chodzi o change to 180-200zł.
Jeżeli chcesz wspierać mnie w dążeniu do autodestrukcji, przekaż darowiznę na rachunek Fundacji:
1bcHVamoT7cBrmVTUZtJyepZp46ZM23uF
Fundusz zostanie w całości przeznaczony na wszelkie substancje psychoaktywne oraz sterylny sprzęt do iniekcji
  • 2 / / 0
changa, ok, a czyste?
  • 143 / 7 / 0
Tramal Retard 200/50tb za 160zeta nie za drogo wam się wydaje?
  • 12885 / 2513 / 0
^
Nie - wychodzi kilkanaście zł za dawkę rzędu 800 mg.
  • 192 / 15 / 0
28 maja 2017Rojek pisze:
Tramal Retard 200/50tb za 160zeta nie za drogo wam się wydaje?
dałam 100pln od starej babuszki w Warszawie
Uwaga! Użytkownik semartvykh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 502 / 43 / 0
@Rojek Trochę drogo, ale w granicach rozsądku, w aptece ok 70 zł kosztuje takie opakowanie, więc myślę że od biedy można zapłacić te 160 zł.
  • 143 / 7 / 0
Wziąłem, bo nie miałem wyboru, no chyba, żeby odstawić. Jak napisałeś @ememems w granicach rozsądku. Widziałem już ogłoszenia z ceną po 210zł.- za tyle nigdy
  • 581 / 91 / 6
26 maja 2017PszczolaMaja pisze:
changa, ok, a czyste?
DMT na ulicy to kwestia 400-700pln. Generalnie to się przekłada tak, że changa to ok 200pln i 1/3 z tego to DMT. Gram według tej matematyki wychodzi 600pln, ale oczywiście dochodzą względy typu ekskluzywność, co wpływa na wzrost ceny, ale z drugiej strony DMT w krysztale nie jest jedyną wartościową rzeczą w chandze i iMAO dobrej jakości potrafią też sporo pieniędzy wchłonąć z całej operacji. Dobra, nie pierdolę. Na ulicy nie spodziewaj się raczej ceny poniżej 400/g, ale z 2 strony w ogóle się nie spodziewaj DMT na ulicy XD (choć zdarza się okazja)

@krawat 170/g to dość duża cena, ale w granicach rozsądku na pewno. Jak waży dobrze to jest ok, ale sprostuję skacza. To wygląda na coś co najprawdopodobniej jest MDMA, niekoniecznie musi być jakieś dobre, po wyglądzie nie rozpoznasz czy towar jest dobry czy nie. Zanieczyszczenia z syntezy mają różne kolory i wszystko zależy od tego czy partia była płukana, czym, jak syntezowana, czy rekrystalizowana itd. MDMA jest białe, nie brązowe. Brązowe jest mdp2p, prekursor. Niestety dostanie białego jednolitego kryształu nie przesądza o jego wyższości, bo inne zanieczyszczenia z syntezy też mogą być białe.
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 370 / 103 / 16
@rzaba
cena imao równa się cenie ruty i soli kuchennej przy najprostszej ekstrakcji..czyli nic. Wątpie, aby wielu używało caapi w tym celu.

Przepraszam za offtop, ale w moim odczuciu tak wysokie kwoty za czange / DMT to zdzierstwo, Prawda jest taka, że każdy może to zrobic, Wystarczy trochę poczytać...
Jedyny problem to dostępność roślin, ale dla chcącego nic trudnego.
Uwaga! Użytkownik Banzi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ibogaina a uzależnienie od ketaminy: co pokazał jeden opis przypadku

Recenzowany opis przypadku opublikowany w „Frontiers in Psychiatry” opisuje 30-letniego mężczyznę, u którego po podaniu ibogainy ustąpił jednoczesny głód ketaminy, kokainy i alkoholu, a abstynencja utrzymała się przez 17 miesięcy. To relacja o jednym pacjencie (n=1), a nie badanie kliniczne — i właśnie od tego ograniczenia trzeba zacząć, żeby dobrze zrozumieć, co ta praca wnosi, a czego nie rozstrzyga.

Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat

Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.

Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III

Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.