Jak sobie z tym radzę? W ogóle, nie mam takiej potrzeby. Kłamstwo powtórzone 1000 razy dla wielu stało się prawdą. Ewentualnie, jak mam już tak zajebane oczy jakbym puknął złoty strzał, to ostentacyjnie je przetrę kilka razy, smarknę i wezmę dwie tabletki cetyryzyny - mam alergię na kurz (który jest przez cały rok :cheesy: ) i bardzo często dokucza mi alergiczne zapalenie spojówek.
Zwykle mialem zmniejszone zrenice, po wiekszej dawce szkliste i czerwone, ale zazwyczaj nie rzucalo sie to bardzo w oczy.
A teraz wygladam normalnie, po kodzie nawet nie mam zwezonych zrenic. Jedynie jak wezme bardzo duzo maku to wtedy jedynie moze byc widać.
On her ship tied to the mast
To distant lands
Takes both my hands
Never a frown with golden brown
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka
Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ , MXE X
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.