ODPOWIEDZ
  • 509 / 15 / 0
Nie rozumiem tego, zazywanie MDMA to spadek serotoniny w mozgu, banany to tryptofan, tryptofan + weglowodany to produkcja serotoniny, dieta ze zwiekszoną iloscią tryptofanu to szybsza odbudowa po zazyciu MDMA( pelna, normalna odbudowa trwa ponoc 2 tygodnie) Błednie to sobie tlumacze?
Dlaczego wiec tak? Potrafi to ktos wyjasnic? Kupilem sobie 4 banany,wjebac je sobie ze smakiem dzisiaj bo jutro osłabią dzialanie czy kurwa co? :wall:
  • 3239 / 552 / 0
Przecież tych bananów trzeba opierdolić kilka kilogramów, żeby ich działanie miało jakiś wpływ na polepszenie.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 509 / 15 / 0
Byc moze, ale sa ci ktorzy twierdza ze jedzenie bananow w dniu tripa oslabia go bo dziala jakos na receptory :nuts:
  • 3239 / 552 / 0
Mi polepszyło bo banany są w chuj smaczne %-D
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 2199 / 366 / 0
Kwasem niby można delikatnie zwięszyć, ale brakowało jednego, bardzo ważnego czynnika.
Mianowicie- oczopląs, po tym mixie raczej tego nie ma.. niestety. A uwielbiam ten oczopląs, gdy gałki dostają pierdolca jak skupiam na czyms wzrok.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 5801 / 1192 / 43
26 maja 2017london5 pisze:
Jeść piguły, ubrać się, iść na słońce i przykryć się kocem.
Piksa lubi ciepło.
A banana można sobie wsadzić w dupę na tripie.
Kurwa, wszyscy są tacy tępi >? Przecież nikt nie napisał, że MDMA działa mocniej przy wysokiej temperaturze otoczenia, jednocześnie podnosząc temperaturę ciała. Jakie banany ? Jakie inhibitory ? Kurwa, wystarczy położyć się obok kaloryfera i przykryć się kocem. Jest ogromna różnica przy jedzeniu piguł "na zimno", w zimnie. Przecież to oczywiste.
> Temat jest o wzmacnianiu działania MDMA, a nie mixowaniu go.
Kolejny pomysł jaki mi przychodzi do głowy to - grejpfrut.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2199 / 366 / 0
No ale wtedy mixujesz z grejfrutem xDD
  • 2199 / 366 / 0
Racja owocki.. warzywa, zdrowe, surowe odżywianie,
sport, nawadnianie organizmu, i oczywiście przerwy - takie mi pomysły przychodzą
napewno będzie różnica xd
  • 361 / 15 / 0
Jakieś 7-8 razy brałem emkę kryształ, sprawdzany marquisem. Niby fajnie i spoko, na początku fascynacja, ale z czasem jednak czegoś brakowało, mimo zachowywania dość rozsądnych przerw. No i głównie robiła mnie pierwsza dawka (euforycznie), dorzutka u mnie utrzymywała jedynie stymulację i sprawiała, że szybko nie padałem zmęczony na kanapę w klubie. Miesiąc temu wziąłem 120-125 mg MDMA i ~10 mg oral amfy, potem dorzutka po 3h trochę mniej emki i tyle samo amph. Jeśli przyjmiemy euforię na M+amph za 100%, to na samej M doświadczałem jakieś 60%. Speed zajebiście mi podbił euforię. Mało tego, dorzutka była równie euforyczna, co pierwsza dawka! W zeszłym tyg powtórzyłem zwiększając amph do 15-20 mg, euforię mi wyjebało w kosmos, dorzutka mnie nawet mocniej porobiła niż pierwsza dawka (!), ale niestety z relacji innych wyglądałem tragicznie. Obraz rozmazany w chuj, uśmiech od ucha do ucha, nie potrafiłem zejść z parkietu przez 6h (zmuszałem się jednakże do chwili odpoczynku i picia), ale dla dobra swojego zdrowia nie będę tego powtarzał z tą dawką. Niemniej jednak te 10 mg speeda u mnie robi zajebiście robotę i przy tej dawce zostanę. Taka mała dawka, a zmienia u mnie diametralnie profil działania emki. Z minusów: spore odwodnienie (dwa dni intensywnego picia i suchości w gardle + dwudniowy obrzęk brodawek sutkowych z odwodnienia), relatywnie duża hipertermia, trzeba z zegarkiem tańczyć i pilnować regularnych przerw i nawadniania się.
  • 1 / / 0
Jak molly będzie reagowała z hydroxyzyną ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.