Napój o działaniu psychodelicznym, zawierający DMT – sposoby przyrządzania, opisy rytuałów, rady i wątpliwości.
Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 343 / 19 / 0
Nie mozecie sobie tego kupic/zrobic tylko jecie to przy jakims szamanie xD?
Wiecie ze mamy 21 wiek panowie?
  • 6 / / 0
Macie namiary na kogoś w Irlandii?
  • 16 / / 0
Witam szukam ceremoni okolice Katowic ,Wrocławia,Krakowa proszę o wiadomość na priv z góry dziękuję :heart:
Uwaga! Użytkownik pepe032 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Ceremonie ayahuasca organizowane są w tym roku na Majorce.
  • 370 / 103 / 16
Bedziesz bral udzial w jednej z nich ?
Uwaga! Użytkownik Banzi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Witam wszystkich
Jesli szukacie miejsca by doświadczyć transformacji fizyczno duchowej to polecam PACHAMAMA TEMPLE - miejsce wybudowane przez mojego przyjaciela w miejscowości Pucallpa w Peru.
Ceromonie sa prowadzone przez miejscowych szamanów, kładzie sie tam duży nacisk na bezpieczenstwo spragnionych dusz ;).
Pucallpa to malownicze miasteczko a sam ośrodek zapewnia całkowity wypoczynek podczas 7mio i 12 dniowych turnusów daty i cennik https://pachamamatemple.org/ayahuasca-r ... u/#booking.

Strona https://pachamamatemple.org/ jest w jezyku angielskim i jesli potrzebujecie wskazówek badż macie pytania piszcie śmiało.
  • 1 / / 0
Siemka, jestem zainteresowany w uczęstnictwie w takiej ceremonii. Da radę znaleźć na terenie Polski? Jeśli nie, to gdzieś mozliwie blisko, żeby nie wydać fortuny na całe przedsięwzięcie. Proszę o wiadomość priv :)
  • 1 / / 0
Hej! Ja też bym prosił o jakieś info nt. ewentualnych ceremonii w Polsce. Wiem, że Czechy to wydatek rzędu 1500 zł + koszty przejazdu, a to ciągle trochę dużo dla mnie.
  • 1 / / 0
Witam Was,

w kwietniu 2018 wybieram sie do Peru (taki przynajmniej mam plan) na swoje 40 urodziny aby w koncu po latach interesowania sie aya doswiadczys spotkania z nią. Bardzo podchodzę do tego tematu powaznie i z pokorą mimo ze coraz czesciej zaczyna byc to juz komercyjny temat.

Bede wdzieczna za pomoc i podpowiedz
- gdzie szukac ludzi ktorzy tez sie wybieraja do Peru w tym czasie?
- ktore miejsce wybrac? Myslalam o http://www.templeofthewayoflight.org/ ale jest tam strasznie drogo
- moze jakie inne sprawdzone miejsca polecacie?
- czy sa miejsca gdzie jest polski opiekun? (nie znam hiszpanskiego,, po angielsku komunikatywnie jest ok ale pewnie najbardziej komfortowo byloby rozumiec wszystko gleboko i na wskros)

Planuje odbyc spotkanie z aya w naturalnych warunkach wiec Polska czy Czechy mnie nie interesują. Czy sa tu osoby z duzym doswiadczeniem i wiedzą adn aya i mogą mi coś pomoc, podpowiedziec?

Z gory dziekuje
  • 1081 / 32 / 0
Witam wszystkich!

Wczoraj mialem przyjemnosc uczestniczyc w testach klinicznych psylocybiny w ramach projektu jak psylocybina wplywa na postrzeganie emocji oraz empati. Dostawalo sie placebo lub substancje aktywna nastepnie mialem wykonywany skan rezonansu magnetycznego. Wszystko w komfortowych warunkach laboratoryjnych, dziewczyna ktora mnie kierowala robi doktorat z psylocybiny, jezeli ktos mieszka w Holandii info na priv sa jeszcze wolne miejsca :)
Co moge powiedziec - ciesze sie ze moglem w nim uczestniczyc aby przyczynic sie do rozwoju badan nad sajki :) jakies pytania to zadawajcie tutaj pozdro !
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.