Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 2883 / 303 / 0
Też jestem...od trawy, opio, alko i benzo. Na szczęście tylko tyle %-D
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 714 / 48 / 0
Czy jesteś uzależniony?
Ja bym spytał - czy jesteś zjebany? Odpowiedziałbym nie, gdyby nie to że muszę żreć wenlę, lit i do tego Ketrel. Na support Triapridal + Lorafen (nie bjere). Tak więc odpowiedź znam.

Uzależniony nie jestem, ja jestem wjebany. I tu nie chodzi o ciągłe ćpanie co weekend, latanie na drugiej orbicie. Prosta sprawa - wracasz do domu i samo z siebie przychodzi "o, ale bym se coś zapodał". Niezależnie czy masz w domu co, czy nie. Raz, czy parę razy w miesiącu jak przychodzi chęć, choćby niezrealizowana, świadczy o tym że jesteś wjebany. Kiedyś łoiłem sporo browarów, whiskey/whisky (jeden chuj, zwij mnie Janusz) ... przeszło po studiach i pracy. A kreskę człowiek z chęcią by przytulił.
  • 3455 / 1124 / 0
A czym się różni uzależnienie od wjebania? :-D LoL.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 1957 / 230 / 0
Jestem uzależniony od wszystkiego, ale z drugiej strony od niczego konkretnie.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 143 / 7 / 0
To się nazywa politoksykomania. Po długiej przerwie, czyli od rana poleciały dwie perły, dwa klony dwójki i setka tramca. Całkiem inny świat- cóż tu mówić...
  • 289 / 11 / 0
Zadaję sobie to pytanie od jakiegoś czasu. Jeszcze odpowiedzi nie znalazłam :-/
Uwaga! Użytkownik zerowatolerka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 312 / 12 / 0
Bylem uzalezniony od wszystkiego co dawalo faze, cpalem bez umiaru. Pozniej zaczalem wkrecac sie w buddyzm, zaczalem medytowac, studiowac rozne religie i po kilku latach nabieralem silnej woli. Teraz moge wziasc heroine raz i zapomniec o niej na miesiace. Moge przycpac dzialke koksu i nie miec cisnienia na kolejna. Nadal biore, ale to decyzja swiadoma, biore glownie amfetamine, bez dorzutek, bez niwelowania zjazdow, raz na tydzien czy dwa i potrafie sie tym zadowolic
moor1992
  • 34 / / 0
od palenia
trochę (psychicznie) od piwa
Uwaga! Użytkownik b3bs0n jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 75 / / 0
Od niczego konkretnie, ale jak nie mam co przycpac, choćby bucha lub benzodiazepiny czy nawet 2,3 piw, czuje się jak uzależniony na głodzie
(w szczególności jak mam czas wolny)
Uwaga! Użytkownik hugoBoss jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 143 / 7 / 0
Jesteś uzależniony od trzech substancji, w różnych stadiach każde.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.