Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Coś na pobudzenie, jakąs odżywke????? brachol wpierdala coś tam przed siłownią po czym nie śpi do pierwszej choć jest zjebany po dźwiganiu.
Dzieki za pomoc.
p.s kawa nie działa.
"Chcę żyć pełnią życia, chcę wyssać wszystkie soki życia, by zgromić wszystko to, co życiem nie jest. By nie odkryć tuż przed śmiercią, że nie umiałem żyć"
płynie sobie rzeczka pisze: Z czym wziąść afobam żeby papa się po nim nie darła po 20 minutach od łykniecia?.
Coś na pobudzenie, jakąs odżywke????? brachol wpierdala coś tam przed siłownią po czym nie śpi do pierwszej choć jest zjebany po dźwiganiu.
Dzieki za pomoc.
p.s kawa nie działa.
Dr.Evil pisze:Czy ktoś na stadionie ostatnio widzaił jakieś benzo??
Czy są tacy dilerzy co zajmują też się sprzedarzą benzo.... nie licząc klonów??
Gdyż niemoge skobinować recepty.... kiedyś miałem... teraz huj i brak benzo
Apropo recept na benzo.. Mam skierowanie do psychiatry (nie wiem po co rodzinny wypisal mi te skierowanie, ze niby mam straszne wahania nastroju i 'glupie' mysli ]
Gościu, kurwa, to nie USA, naoglądałeś się tych głupich amerykańskich filmów... NIKT CIĘ NIE ZAMKNIE (poczytaj co napisałem niżej)!!!
Możesz być wariatem i nikt Cię z tego powodu NIE MA PRAWA zamknąć (ja też jestem pierdolnięty i chodzę do psychiatry i nikt mnie nie zamknął - nie mają takiego prawa póki nie jesteś niebezpieczny dla siebie i dla swojego otoczenia!!!). Idziesz do psychiatry i mówisz, że czasami masz takie ataki, że Ci serce wali szybko, pocisz się i myślisz, że zaraz stracisz przytomność, najczęściej zdarza się to w autobusach czy miejscach publicznych. Zresztą, kurwa, po chÓJ ja się wysilam? Wpisz w duckduckgo "nerwica lękowa" i poczytaj objawy i co masz zacząć ściemniać.
Pozdro gościu.
P.S.
Ale robisz chujowo moim zdaniem. Bo jak się wpierdolisz w benzo fizycznie to będziesz tego kurwa BARDZO żałował. Ale w końcu to Twoje życie.
a na nerwice wszelkie wcale nie tak predko daja skierowanie do jakiegokolwiek szpitala.
zeby trafic do szpitala przymusowo to musi byc orzeczenie sadu
ksionc pisze: wie może ktoś jak skończyła się kariera tego benzozercy Pollmasa???
opiate warrior pisze:Exagon pisze: Apropo recept na benzo.. Mam skierowanie do psychiatry (nie wiem po co rodzinny wypisal mi te skierowanie, ze niby mam straszne wahania nastroju i 'glupie' mysli ]
Gościu, kurwa, to nie USA, naoglądałeś się tych głupich amerykańskich filmów... NIKT CIĘ NIE ZAMKNIE (poczytaj co napisałem niżej)!!!
Możesz być wariatem i nikt Cię z tego powodu NIE MA PRAWA zamknąć (ja też jestem pierdolnięty i chodzę do psychiatry i nikt mnie nie zamknął - nie mają takiego prawa póki nie jesteś niebezpieczny dla siebie i dla swojego otoczenia!!!). Idziesz do psychiatry i mówisz, że czasami masz takie ataki, że Ci serce wali szybko, pocisz się i myślisz, że zaraz stracisz przytomność, najczęściej zdarza się to w autobusach czy miejscach publicznych. Zresztą, kurwa, po chÓJ ja się wysilam? Wpisz w duckduckgo "nerwica lękowa" i poczytaj objawy i co masz zacząć ściemniać.
Pozdro gościu.
P.S.
Ale robisz chujowo moim zdaniem. Bo jak się wpierdolisz w benzo fizycznie to będziesz tego kurwa BARDZO żałował. Ale w końcu to Twoje życie.
Ja dziś powiedziałem pani psychiatrze że przez fete mam problemy ze spaniem i źle się czuję w większych zbiorowiskach ludzi i przepisała mi Lorafen 1 mg 25 drazetek. To była moja piersza wizyta u niej.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku
Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.