Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 16 / / 0
Witam, mój 1 post ale czytam forum od wielu lat.
Jakieś informacje na temat tych guzików ? Nie mogę nic konkretnego znaleźć na necie.
[ external image ]
  • 13 / / 0
Dobre kółeczka - duża ochota na rozmowę, muza wchodzi zajebiście, miłość do świata - typowe działanie. :-D 100% MDMA.na moje około - 140-160mg. :-p Można śmiało jedną na start zarzucić. :-D

Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat. whitealex
  • 8 / / 0
05 maja 2017krawat pisze:
A wg mnie to są bardzo lajtowe, jedna może wprawionym zawodnikom nie wystarczyć. Mocne 5/10 bym dał, a piguł już jadłem sporo. Cena 18zł.
Duża różnica czy ktoś jedzie na wodzie czy alko, testowane ;) jeśi wieczór zakrapiany browarkiem i wódeczką to połówka klepie naprawdę mocno a cała to przesada nawet dla mnie, a jadłem już naprawdę sporo ;)

Usunęłam zbędny cytat. MrRabbit.
  • 37 / / 0
02 marca 2017michal669 pisze:
jasno fioletowe kostki domino wybite z jednej strony okolo 120 mg MDMA.
Jadłem je ostatnio:

Nazwa: Domino
Kolor: jasno fioletowy
Kształt: w kształcie domina
Logo: wybite domino z jednej strony
Gdzie kupione: podkarpacie
Kiedy kupione: Wielkanoc 2017
Sposób przyjęcia: rozgryzłem i popiłem wodą
Opis działania: Wrzuciłem dwie na raz około godziny 00:30 na imprezie. Wejście około 40 minut. Źrenice podkrążone, odechciało mi się trochę spać no i fajna euforia. Około 1:30 zarzuciłem kolejną. A o godzinie 2:45 wrzuciłem czwartą sobie :) Dobrze potańczyłem i oczywiście muzyka idealnie wchodziła.
Ocena działania: Za mało MDMA za dużo jakiegoś innego syfu. Skoro zjadłem 4 pigalaki w ciągu 2/3 godzin a nie miałem wystrzału, to myślę, że siedzi w nich około 80 mg MDMA w jednej. Wg mnie oczywiście.
Dodatkowe komentarze: Kolejne dwa dni miałem wycięte z życia... Nie potrafiłem podjąć żadnej, najmniejszej decyzji. Mega smutek i niepokój odczuwałem.
  • 6 / / 0
Nazwa: Transformers
Kolor: Jasnoróżowy
Kształt: Okrągłe
Logo: Logo transformers
Gdzie kupione: Pomorskie
Kiedy kupione: 06.05.17
Sposób przyjęcia: Doustnie
Opis działąnia: Ogólna euforia, zero stymulacji
Ocena działania: 8/10
Dodatkowe komentarze: -
  • 1 / / 0
Witam mam pewien problem poniewaz niewiem jak moze nazywac sie ta pigula
Ksztalt cegielka
Logo RR lub KB i na odwrocie 20
Cena okolo 20 zl
W smaku jak popiol
Niewiem co moglbym jeszcze powiedziec poniewaz zjadlem pol i nic mi niebylo wiec zjadlem calem i tez nic nie odczulem tylko glod chec palenia i picia oraz zimne poty
%-D
  • 64 / 1 / 0
Jaki kolor tych RR masz i z jakich rejonow pl?? :old:
  • 4 / / 0
Siemka, czy spotkał sie ktoś może z ying yang ? Okrągłe z podziałką na 4 ? Kolor fioletowy ? Wlkp.
  • 291 / 7 / 0
The Goat Siema wiesz co ostatnio tak jak pisałem zaopatrzyłem sie wiecej w rózowe Plata Plomo i konsumuje je na imprezach i jestem zadowolony w pl jakies podjebki byly bo ludzie narzekali ale to co ja mam to bardzo dobre są tylko kmin je typowo w nl. A tak to ostatnio kumpel mnie poczęstował grubym okrągłym zielonym ciastkiem z wyrytym nabojem po rozpolowieniu nawet wiecej wydawalo mi sie kryształów niż w Plata Plomo nie wiem jak dokładnie moga sie nazywać te naboje :D ale połówka robi dobrze w chuj nie zalecam całe bo jest za grubo :D Jak dla mnie w odpowiednich ilościach z dorzutkami idealne na Trancowe loty euforia bardzo mocna az oczy sie przymykaja empatia na wysokim poziomie. Ziomek co mi to dał mówił że ponad 200 mają jak nic i mi się tez tak wydaje bo wymiatacze w chuj :D Jadłem je z nim w ostatni weekend więc na pewno jeszcze latają po nl pozdro

Tutaj opis do tych escobarów Plata Plomo co ja wychaczyłem w nl zupełnie inny rzut niz w pl... http://pillreports.net/index.php?page=d ... l&id=37209
  • 229 / 37 / 0
Zgadza się, holenderskie (chyba) oryginały Plata Plomo są na MDMA, a polskie podjeby są na chujwieczym, gdzieś w tym wątku ktoś pisał że jakiś b-k w tym siedzi. Ja jak zobaczyłem na żywo te polskie podjeby to od razu zrezygnowałem, malutkie dropsiki jak te cukierki z tej bransoletki cuksowej. [mention]oskar49[/mention] te oryginalne pewnie były grube, nawet duże pillsy no nie?
Uwaga! Użytkownik DrSkacz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.