Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
mefedron ma zupełnie inny profil działania, euforyzujący.
Jeśli chodzi o działanie.. Po zażyciu dosłownie nie wiedział co ma ze sobą zrobić. Nie wiedział czy ma może posłuchać muzyki czy pograć w literaki. A jak usnął (nie wiem czy to normalne, że mógł normalnie usnąć, może mefiks był jakiś chujowy) to miał prorocze sny.
Ogólnie ja mefiksa nie próbowałam i nie zamierzam. A jeśli chcesz to porównać.. amfetamina ma Ciebie raczej pobudzić do działania. A patrząc na mojego chłopaka po mefiksie.. To raczej nie zauważyłam, aby był on jakiś niezdrowo pobudzony.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
mefedron dwa razy próbowany z różnych źródeł - euforia, mniejsza gonitwa myśli i mniejsza gadana niż po fecie, mniejszy zjazd, po mefedronie nie miałam nigdy agresji
wspólne: szczękościsk, empatia,
gdybym miała wybierać, to mefedron. może jednak nie aż tak wypróbowałam tą substancję, by mieć obiektywne porównanie, natomiast jeśli chodzi o fazę, to zdecydowanie mefedron na plus.
21 września 2010Lovercraft pisze: To czemu tyle osób to wciąga? :huh:
Fajnie się wsłuchuje w muzykę bez natłoku randomowych myśli zaburzających koncentrację.
mefedron imo bardziej dla rozrywki, amfetamina nie tyle dla rozrywki, co po prostu dla jakichś konkretnych czynności. :3
Przynajmiej takie jest moje zdanie ^^
*edit:
Wiem, odkopałem post, ale kusiło mnie bo eh jestem na fecie i miałem ochotę odpowiedzieć na pytanie
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives
Biore:
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.