Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1676 / 106 / 0
Ogolny opis:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3656655/

Wzor:

[ external image ]

IUOPAC mi wcielo niestety...

Zakladam temat o w sumie 3 substancjach (nie wiem czy mozna?)
Opis Arturo 3TFMAP:
porownanie-pochodnych-metkatynonu-w-bombce-t48524.html
4TFMAP bylo, ale ine wiem dokladnie nie moje czasy.
Opisy w publikacji wyzej, mocno zachecajace.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 447 / 50 / 0
dostepne gdzies?

przezarlem sie jzu 3 i 4 cmc

szukam jakies nowosci.
  • 1676 / 106 / 0
4 byla. Reszty nie widac.
temat o Trifluorometkatynonach.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 259 / 39 / 0
2TFMAP: 2F3-mefedron
3TFMAP: 3F3-mefedron
4TFMAP: 4F3-mefedron

2F3 to praktycznie bezwartościowa substancja
3F3 i 4F3 to bardzo dobre związki. Silnie oddziałują na receptory dopaminowe i serotoninowe. Wysoka biodostępność. Substancje na miarę mefedronu, metedronu, mec'a.
  • 361 / 33 / 0
Wyglada obiecujaco z chemicznego punktu widzenia3 i 4 to silne antydepresanty zwlaszcza 3 wyglada na zastepce 3-MMC
4 wyglada nastepce 4-MMC! :heart: :yay:
Ale toksycznosc :nolove: bedzie troche wieksza.
Uwaga! Użytkownik jokerr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 447 / 50 / 0
Jest to gdzieś? *czy ukrywają perełki i Czekaj Na bana klefki
BTW co się stało z randomuserem
  • 361 / 33 / 0
troche poczekamy samej a-pvp analogow mnostwo :rolleyes:
ale za jakis czas :hug: napewno bedzie :heart:
narazie zostaje :wall:
i pytanie bedzie :nolove: czy :heart:
Uwaga! Użytkownik jokerr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.