C9H13N pisze:Jaki AF femi (sativy) polecacie na poprawę samopoczucie i "naturalną gadatliwość" bez banana na ryju i pobudzenia.
Edit: Z tego co widze zbiory I tak powinny być w październiku
Edit2: Teraz widze że do polski najlepiej passiona1? Zdąży?
No włąśnie to wykminiłem, bo pomylił mi się automat z tym samym nie auto.
Ile Ak 47 auto rośnie? W jednym miejscu podają że do 7 tygodni w dugim że do 10
Później, gdy kwiatki będą w końcowej fazie kwitnienia - nawet nie zauważysz - z dnia na dzień zacznie pojawiać się pleśń ( nie musi , aczkolwiek taki zbity kwiat , wilgoć - idealne miejsce dla pleśni )
A gdy się zorientujesz , że się pojawiła ( biały nalot ) zacznie się rozprzestrzeniać w ekspresowym tempie, wtedy jest za późno i zostaje ścinka zainfekowanego kwiatu. Można w ten sposób stracić większość plonów
Edit: Wkońcu zapomniałem wspomnieć, jade teraz na wakacje dlatego. A kilka dni dłużej paźdzernika jakoś chyba wytrzyma
Dobry pomysł , z przekopaniem etc. ale dosyp perlitu, garść dolomitu , wymieszaj z ziemią - ogólnie nie żałuj go [perlit]. ( Stosunek [ perlit ] 1 do 4 bym powiedział i będzie si )
Bez tego też się obędzie. Samo przekopanie , dołek , w dołku uniwersalna ziemia i gra :)
A czy dojdzie hmm widziałem i już przysypane śniegiem panienki , także wiesz, nie ryzykujesz , nie masz :) Coś urodzi , jak wszystko elegancko od A do Z poprowadzisz :)
Powodzonka
Nie wiem, czy tylko ja tak mam, ale czym się nie zajmę - wkładam w to naprawdę sporą część siebie. Staram się. Sam zobaczysz, że uprawa " narkotycznej marihułaniny zabójczo toksycznej " może się przeobrazić w działanie typu " przyjemne z pożytecznym " z naciskiem na przyjemne
Kiedyś ktoś mnie zapytał - " po cholerę Ty to robisz ?
- Bo... lubię ? Sprawia mi przyjemność ? Tak ciężko gościu Ci to zrozumieć ... ? :) I podaj dżonta dalej, bo przygasa"
Fajnie, że są jeszcze ludziska , którzy widzą w tym coś więcej i doskonalą się w tym fachu.
Z pozdrowieniami
TiJaz
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.