Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 560 / 9 / 0
wszamałem godzinę temu 4mg, uczucie pustki i melancholii znikło i pojawił się apetyt
mija druga godzina i załadowało się bardzo hipnotycznie(+trzy Tiserciny), totalny chillout
o wiele lepiej niż po klonie, za to ,,głodziłem,, się cały dzień (rano tylko 2mg klonika)
Uwaga! Użytkownik Veramid nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 747 / 38 / 0
Muszę szczerze polecić. Lepsze nasennie niż alpra, etizolam, zolpidem, a przede wszystkim zolpiklon przy mniejszych ubokach.
Ostatnio mialem problemy ze snem. Wzialem o 20 zeby obczaic mniej wiecej jak to wyglada, tak mnie przymulilo ze sie polozylem i spalem do 23, mowie oho, teraz mam pospane. Wzialem jeszcze raz i spalem jak dziecko do 10.30 (to moj pierwszy normalny sen od tygodnia, nie pomagala melatonina, valerin max i zolpiklon w kombo). Także nasennie #1 jak dla mnie.
  • 231 / 6 / 0
Nic dziwnego, że tak podziałało to benzo typowo nasenne.
Btw. wiesiołek zbija ciśnienie i cholesterol. LECZNICZNA MARIHUNAE
  • 560 / 9 / 0
Mam mega tolerkę na benzo, a jednak wczoraj mimo zdenerwowania i spieprzonego dnia, 4mg uśpiły mnie po jakichś 10min. Zadziałało gdzieś w tle, bo nawet nie poczułem zmulenia.
Uwaga! Użytkownik Veramid nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Dzisiaj zarzuce głównie na sen ale i pod mj na wieczór. Prawda to, że estazolam TFZ jest rekreacyjnie lepszy od generyka? 2mg zadziała rekreacyjnie jak się nie zaśnie?
Uwaga! Użytkownik wi4dr0 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1130 / 48 / 0
Kwestia osobnicza. Ja kiedys przemoglem sennosc po esta, ale dzialaniem rekreacyjnym bym tego nie nazwal. Ale bylo tutaj wiele glosow, ze tak wlasnie jest.
  • 57 / 5 / 0
Zobaczymy jak będzie. Jutro póki co wypilem jedno niecałe piwo wziąłem 2, esta, trochę 3mmc jadę po fakea. hehe
  • 456 / 22 / 0
07 stycznia 2017Veramid pisze:
wszamałem godzinę temu 4mg, uczucie pustki i melancholii znikło i pojawił się apetyt
mija druga godzina i załadowało się bardzo hipnotycznie(+trzy Tiserciny), totalny chillout
o wiele lepiej niż po klonie, za to ,,głodziłem,, się cały dzień (rano tylko 2mg klonika)
Jak po 3 tisercinach można jeszcze mieć kontakt z rzeczywistością? Nie mowa juz o mieszaniu ich z innymi rzeczami. Ja po połowce mam już dobrze, całego bym nie chciała nawet próbować póki co.
Ja dziś w zasadzie miałam swój pierwszy raz z estazolamem i pierwsza dawka 2 mg zadzialala pięknie i szybko : próbowałam to trochę przetrzymać pod jezykiem ale było obrzydliwie gorzkie wiec dalam sobie spokój za to jak zostałam obudzona to ponownie do tej pory nie mogę usnac i totalnie wszystko mnie drazni (nie mogę się ułożyć w łóżku itp). Nie zauważyłam działania dorzutki chociaż może to kwestia tego ze ciągle czymś się zajmuje ale pierwsze wrażenie poza dorzutka całkiem niezle.
"One, Two....Rabbit's Coming for You...
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
  • 469 / 29 / 0
Piękne, nasenne benzo. Arcydzieło pod tym względem. Sny jasne i przejrzyste a sen krzepiący.
  • 519 / 47 / 0
Estazolam to apteczne benzo? Lekarze wypisują bez większych problemów czy raczej trzeba kombinować?
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.