A u psychiatry powiedz dokladnie to, co napisales nam.
> wpierw buprenorfina na wywołania/zwielokrotnienie skręta
> po 12 h 2mg buprenorfiny, 1 mg Xanaxu sr + na sen 25 mg perazyna (rowneiz w przypadku, gdyby mi miało odpierdalać)
(mam też metoklopramid, klemastyne, piracetam i hydroksyzyne w razie czego)
> perazyna i xanax tylko w razie potrzeby
> buprenorfina co 2-3 dni
i sru. Jestem trzeci dzień trzeźwy, wszystko idzie w zgodzie z wcześniej założonym planem.
A od środy terapia indywidualna i lecimy na prostą :)
Co walileś i w jakiej ilości?
U mnie w ogóle nie mam pojęcia czemu, ale po odstawieniu trampka w pt dopiero dzisiaj pojawiły się dreszcze ciepło-zimno.
grudzień/styczeń/luty - tramal, kodeina, dihydrokodeina (2-3 x w tygodniu)
marzec, kwiecień - bupra, heroina iv i kilkukrotnie morfina iv (ciąg, ale z zachowaniem 2 dni trzeźwych w tygodniu)\
Najbardziej wkurwiająće są te mroźne poty dająće wrażenie, że jest zimno w chuj - ale to znika przy suplementacji buprą, podobnie jak reszta przykrych efektów.
23 września 2007opiate warrior pisze: W Polsce nie da się ćpać heroiny pracując legalnie (ja próbowałem i mi się nie udało), nie dośc, że pracowałem to musiałem jeszcze kraść i sprzedawać różne rzeczy z domu - to jest DNO.
Z resztą założyciel tematu chyba już nie żyje i to słynny pogromca helupiarzy z youtube, c'nie? "ćpam amfe, ćpam zioła i jest wesoło" ja pierdole, patologia jak skurwysyn.
wpadłem kiedyś na niezły patent na te nocne przejebane pocenie się. Wskoczyłem w takie ubranko na rower/bieganie.. Ono wchłania wilgoć, oddycha i jednocześnie ciepło utrzymuje. Dopiero dało radę jakoś spać. Nawet na łeb coś takiego skombinowałem, bo z czoła też się lało. Zimne poty to chyba w czołówce "niedogodności" skrętowych....
A następnie po 12 godzinach od pojawienia się skręta zacząłem używać bupry do jego zaleczenia w dawce 2 mg, co mnie w ogóle nie robi - ale niweluje skręta na 2-3 dni. Jutro kolejna dawka bupry i na tym powinien być koniec leczenia.
/zaznaczam, że to mój pierwszy skręt i mimo wszystko jest lajtowo, jak sądze z tego co widziałem po ludziach i z tego co słyszałem - głupota po mojej stronie, że pozwoliłem sobie doprowadzić się do uzależnienia fizycznego. Nie mniej brak psychicznego, dzięki czemu jest i będzie mi znacznie łatwiej niźli innym/
W ogóle, plan czystości mam rozbudowany, bo z połową maja do tego likwiduje moją politoksykomanie. A w międzyczasie równocześnie z rzucaniem opiatów, rzucam kofeine i niedługo planuje również szlugi - sromotne kombo wiem, ale wszystko sobie rozpisałem step by step, by nie dopuścić do efektu odbicia (rebound). Aż kurwa zostanę świętym
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.