Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 78 / 3 / 0
Witam,
czy pobierając krew w celu badania TSH (związane z tarczycą) jest szansa że w laboratorium wykyją THC ? Czy takie badania pod jednym kątem nie mają (przypadkiem) szans na wykrycie THC ? Sorry za może głupie pytanie ale jestem w tym zielony :D. :blush:
PS. admin jeśli post jest w złym dziale to proszę o przeniesienie lub wskazówki gdzie taki temat założyć, bo jeszcze nie ogarnąłem forum. :-/
Uwaga! Użytkownik JakisTam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1472 / 26 / 0
Ja mam często robione badania TSH i nie masz absolutnie ,czego się obawiać ,nie badają na obecność narkotyków
  • 493 / 105 / 0
Potwierdzam - nie masz się czego obawiać ! W sumie żadne tzw wyniki nie ujawniają spożywanych substancji . Co innego, gdy bada cię lekarz :) , w moim przypadku, przy usg brzucha pani zachodziła w głowę nad przyczyną nienaturalnej ruchliwości jelita :) - akurat detoxowałem się z kody ..... PZDR !!!
Po zażyciu nie kontaktuj się ani z farmaceutą, ani z lekarzem, sam(a) wiesz, że Ci sz(kodzi)...
  • 78 / 3 / 0
Hehe, ok dzięki za info. Od razu lepiej. Dopiero zaczynam z tymi tematami i nie ogarniam. :) Pozdrawiam.
Uwaga! Użytkownik JakisTam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 304 / 13 / 0
Nie ma takiej możliwości żeby wykryto THC przy badaniu hormonu tarczycy. Jest to zupełnie inne badanie od tych wykonywanych przy narkotestach i dotyczy tsh a nie THC.

W ogóle czemu ten temat jest w dziale prawo %-D
Pozdrawiam
  • 30 / 7 / 0
Żadne standardowe badanie krwi czy to na TSH czy markery wątrobowe, morfologia krwi nie wykryją Ci THC. Możesz się obawiać tylko wtedy kiedy badania są wykonywane konkretnie na obecność narkotyków, a wtedy byś był o tym poinformowany raczej, w innym wypadku nie ma szans.
To musi być konkretne badanie na obecność THC, żeby coś wykryło.
  • 1957 / 230 / 0
TSH jest bardzo podobne do THC, więc ryzyko jest ogromne!
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.