Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 538 / 66 / 0
Siemka,
Mam pytanie. Bo trzymam fete już w samarce przez dluuuzszy czas, moze nawet pare miesiecy. Czy odbije sie to jakos znaczaco na mocy dzialania? Zauwazylem tylko ze zrobila sie bardziej sucha niz byla. Grudki totalnie w proszek sie zamieniaja.
This world makes us sick
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives

Biore: :pacman: :strzykawka: :papieros: :lsd: :wino: :ghb: :kreska: :nos: :hel:
  • 1857 / 70 / 80
Nie powinieneś odczuć spadku w mocy działania nawet po długim czasie.
  • 538 / 66 / 0
dziękuje anonku :3
This world makes us sick
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives

Biore: :pacman: :strzykawka: :papieros: :lsd: :wino: :ghb: :kreska: :nos: :hel:
  • 1 / / 0
Ja od tygodnia trzymałam ok 2gram w torebce w woreczku foliowym. Rano gdy wciągnęłam resztkę w ogóle nic nie poczułam, wiec jak to jest z tym spadkiem mocy? Normalnie z facetem trzymamy w zamrażarce i kopie nieziemsko a teraz nic.
  • 3455 / 1124 / 0
Tolerancja?
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 306 / 15 / 0
Da sie cos zrobić zeby po fecie ze szklem nos nie nakurwial w srdoku przez następne 2dni?
  • 658 / 53 / 0
Dostałeś fetę że szkłem?!

Ja bym koniecznie przepłukał dokładnie solą fizjologiczną, a potem dał się zagoić.

A jeśli zależy Ci tylko na usunięciu bólu no to jakieś leki. Pewnie najskuteczniejsze będą opiaty, ale nie zachęcam do nich.
NLPZ bez recki raczej chuja dadzą.
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 486 / 27 / 0
To chyba kolejne urban legend, jakoby dilerzy dorzucali skruszoną jarzeniówkę do towaru :lol:
ciris@tutanota.com
  • 658 / 53 / 0
No też mi się tak wydawało, ale kolega pisze jakby już dostał, więc kto wie, może któryś diler wziął sobie tę legendę na poważnie :D
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 486 / 27 / 0
Ma tylko 3 posty, może jeszcze nie wie, że to tylko urban legend? :D
Żeby nie było offa.. Mocny ból chyba może się brać od jakiś bliżej niezidentyfikowanych zanieczyszczeń, mi tylko raz kilka lat temu trafiło się coś takiego, dosłownie nie dało się tego wciągać tak kurewsko bolało.
[mention]Rurugs [/mention] używaj wody morskiej, przejdzie w kilka/kilkanaście dni (zależy jak zajechany masz nos)
ciris@tutanota.com
ODPOWIEDZ
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.