Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Jaki typ ćpuna Ciebie najbardziej wkurza ?
Opiowraki
61
5%
Stymoschizofrenicy
118
9%
Alkoholicy
214
16%
Misiozjeby (Osoby nachalne,nieszczere po empatogenach )
80
6%
Psajkoodklejeńcy
39
3%
Zamuleni Jaracze
127
10%
Nieogarokloniarze i inne osoby nadużywające benzo
33
3%
Dysokosmici (Osoby nadużywające dysocjantów)
16
1%
Dzieci dopalaczy ( nie wiedzą co biorą byle mieć faze )
288
22%
Kozaczki( Kim oni nie są ,bo zjedli grama alfy w ciagu nocy)
294
23%
Inni
33
3%

Liczba głosów: 1303

ODPOWIEDZ
  • 1472 / 26 / 0
Jak w temacie ,z jakim typem ćpuna nie lubicie przebywać i działa wam na nerwy

Jak uraziłem kogoś w ankiecie to przepraszam
  • 4807 / 267 / 0
Ale dlaczego ankieta nie wygląda tak?

- Opiozjeby
- Stimozjeby
- Alkozjeby
- Misiozjeby (niech będzie)
- Sajkozjeby
- Ziołozjeby
- Benzozjeby
- Dysozjeby
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1472 / 26 / 0
Do każdego typu chciałem inne określenie dobrać ,z tymi określeniami można przymrużyć oko

Mnie irytują najbardziej osoby przećpane stymulantami ich zchizy,paranoje i nerwowość
  • 152 / 6 / 0
24 marca 2017TheLight pisze:
Ale dlaczego ankieta nie wygląda tak?

- Opiozjeby
- Stimozjeby
- Alkozjeby
- Misiozjeby (niech będzie)
- Sajkozjeby
- Ziołozjeby
- Benzozjeby
- Dysozjeby
wszyscy są zjebami? co ty robisz na tej stronie? :-D
  • 3 / 2 / 0
Alkoholicy i ludzie 24/7 zjarani. Nie umiem przebywać z takimi ludźmi, a paru kolegów właśnie tak poleciało ostatnimi czasy. Przebywanie w ich obecności wkurwia mnie niesamowicie.
  • 370 / 103 / 16
Każdy jest wykręcony na swój sposób, ale abstynenci są najbardziej jebnięci %-D
Uwaga! Użytkownik Banzi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3206 / 176 / 0
Ten wyraz twarzy znajomego - który został abstynentem miesiąc temu - gdy coś bierzesz %-D Oszukiwanie się, że tym razem na stałe, albo rozpoczynanie 10 nowych uzależnień behawioralnych i wciskanie naokoło wszystkim kitu, że jest oświeconym ex-ćpunem, który zszedł na Ścieżkę Dobra.

%-D

Byłem też tym znajomym
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 361 / 33 / 0
Cały czas ci 24/7 palący trawę ale to turbo diesel i ta trawę spryskać jakimś pseudokanaboidem tysiące razy mocniejsze jak JWH co było i inne nie umieją palić a później odsuwana jest legalizacja narkotyków. A także alkoholicy kozaki po alkoholu często oklepane po twarzy w okolice tez nie umieją ogarnąć bomby chcesz cpac chcąc i inne nie ma problemu nie rób nikomu nic i posprzątaj by dzieci nie znalazły i w ustronnym miejscu.Narkotyki to problem medyczny nie kryminalny. :old: :motz: :kotz: :heart:
Uwaga! Użytkownik jokerr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 605 / 156 / 0
Każdy po trochu. Ćpuny jak to ćpuny, są wkurwiający
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 642 / 18 / 7
Zaznaczyłem inni, bo najbardziej wkurzają mnie ludzie, którzy nie mają pojęcia co biorą i czują się niezniszczali. I w dodatku, Ci ludzie mają farta i nawet nic nie przedawkowali...
The sooner you stop, the less you suffer.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.