Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
Ludki pomóżcie bo chyba jednak stara dupa już ze mnie i się zajechałam, około 3 miesiące ciąg feta, cmc 3 i 4 + 3mmc. przerwy kilkudniowe jednodniowe ogólnie masakra. Tydzień od odstawienia wszystkiego wywaliło mi węzły chłonne na szyi tak że wystają jak małe morlinki do tego rozrywający ból mięśni, zębów, kości ...
Zaaplikowałam azitromycyna 500 + diclofenac 50 czopek + dużo płynów i wit C
Nie mogę sobie pozwolić na tzw wyleżenie, potrzebuje turbo doładowania dla organizmu żeby się bidulek szybko i efektywnie zregenerował
  • 8 / / 0
Ludki pomóżcie bo chyba jednak stara dupa już ze mnie i się zajechałam, około 3 miesiące ciąg feta, cmc 3 i 4 + 3mmc. przerwy kilkudniowe jednodniowe ogólnie masakra. Tydzień od odstawienia wszystkiego wywaliło mi węzły chłonne na szyi tak że wystają jak małe morlinki do tego rozrywający ból mięśni, zębów, kości ...
Zaaplikowałam azitromycyna 500 + diclofenac 50 czopek + dużo płynów i wit C
Nie mogę sobie pozwolić na tzw wyleżenie, potrzebuje turbo doładowania dla organizmu żeby się bidulek szybko i efektywnie zregenerował
  • 46 / 2 / 0
Tak, ale trzeba przy tym dbać o płyny i je konsekwentnie uzupełniać. I od siebie nie polecam sauny dzień po maratonie(albo bezpośrednio w trakcie)
Grzechem byłoby nie odczekać tego dnia i zamiast zdrowo wypocic garbage to w najgorszym wypadku rozjebac sobie serducho
btw to poprawcie mnie jak źle prawie, ale przez pot wydalanie jest +/- 20%,
albo mniej. ?
Oddech gra najznaczniejsza rolę, bo 60% metabolitow opuszcza ciało droga oddechowa.
  • 32 / 2 / 0
Stosowałem GLUTATION dwukrotnie, polecam każdemu na odtrutkę :)
Uwaga! Użytkownik kdkhh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / / 0
Słyszał ktoś o ziemii okrzemkowej? Jak oceniacie?
  • 133 / 2 / 0
Przy odstawieniu mefa tryptofan, inzozytol i melatonina zmniejszy mi jakos znacząco tolerancję? Czy strata kasy?
  • 133 / 2 / 0
Przy odstawieniu mefa tryptofan, inzozytol i melatonina zmniejszy mi jakos znacząco tolerancję? Czy strata kasy?
  • 1151 / 230 / 7
Strata kasy. Przy poryciu mefem lepiej inwestować w racetamy i ew. adaptogeny.

Czytaj to: post2231057.html?hilit=poketonowa#p2231057
(Najtańsza i najszybsza poketonowa/poamfetaminowa/powszystkostymulantowa regeneracja mózgu)
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 1151 / 230 / 7
Strata kasy. Przy poryciu mefem lepiej inwestować w racetamy i ew. adaptogeny.

Czytaj to: post2231057.html?hilit=poketonowa#p2231057
(Najtańsza i najszybsza poketonowa/poamfetaminowa/powszystkostymulantowa regeneracja mózgu)
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 14 / / 0
ja od siebie polecam wlewy dożylne z glutationu, łatwo idzie dostać albo samemu można kupić we włoskich aptekach, tad 600, 10 AMP po 600mg glutationu, jak nie mamy opcji wlewów to sprawdzają się też inj domięśniowe, u mnie po zeszłorocznym ciągu na 3mmc + koka (około 1,5mc z przerwami 1-3 dni max) wrzuciłem 2 pudła łącznie, codzienie 1inj 600mg po 2-3 inj już było czuć wyraźną poprawe na organizmie
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.