Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 174 / / 0
0202122 pisze:
jakiś energetyk z wyższej półki np "czerwony byk" nie zaszkodzi.
u mnie to chyba ostatnia rzecz, na ktora bym sie zdecydowal
serducho i tak malo co nie wyskoczy, wolalbym w druga strone - jaka melissa %-D
  • 385 / 7 / 0
Czym uspokoić serce na zejściu b-ketonów jeśli nie ma się dostępu do benzo? Co by się stało, gdyby na zejściu przyjąć kodeinę z 1 paczki Antka? Wypiło 2 piwa? Wzięło kilka tabletek nasennych?
  • 272 / 6 / 0
Muszynianką, owocami, czasem.
Uwaga! Użytkownik raven gray jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 182 / 4 / 0
Darkwind pisze:
Czym uspokoić serce na zejściu b-ketonów jeśli nie ma się dostępu do benzo? Co by się stało, gdyby na zejściu przyjąć kodeinę z 1 paczki Antka? Wypiło 2 piwa? Wzięło kilka tabletek nasennych?
Tylko w takiej opcji piłem antka, tylko na zejściu, choćbym zjadł gram zjazdogennych kryształów w ciągu jednej nocy to i tak dzień po jest DOBRYM DNIEM po, a nie porankiem żywych trupów. + Dwa piwa, na chuj tabletki nasenne.
  • 952 / 3 / 0
Nie wiem czy ktos pisal, ale najlepsze na zjazdy jak wiadomo sa benzosy, barbiturany dzialaly tak na mnie, ze jak je przyjalem i zajebalem kreske to nawet jej nie czulem, zniwelowaly dzialanie narkotyku. Jak wiadomo nie kazdy ma dostemp do benzo ale w moim przypadku etizolam dzila wysmienicie, wlasnie zjadlem ze 1,5g 3mmc i musialem sie klasc a bania jeszcze trwala, wiec jebnalem konska dawke eti teraz nie jestem w stanie napisac ile alesadze ze okolo 10 mg i wszystko ustapilo bol glowy i wogolei nagla sennosc po 10 min to ja nie czulem zadnych negatywowa a racze juz wlasciwie relax ide chyba jebne jeszcze 10 mg
"Mieszkam w wieży Babel a piętro niżej mieszka diabeł"
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
  • 33 / 2 / 0
Jakiś browar obowiązkowo, snu jak najwięcej a potem na odbudowanie psychiki lubię wbić się w wir pracy :cheesy:
[align=][/align]Za ile mnie porobi?
  • 5 / / 0
Ja miałam kiedyś kurwskie zejścia wręcz, płakałam prawie na każdym, ale jak zaczęłam się stosować do jednej prostej zasady, to poważnie, wszyscy zdychają, a ja sobie idę spać, albo pograć na kompie. Ta zasada to: NIGDY nie walę bez uprzedniego zjedzenia porządnego posiłku, wypicia przynajmniej 300ml wody, przyjęcia maksymalnej dziennej dawki magnezu z B6, potasu, wit. C i tranu z witaminami A, D, E. Na fazie pamiętam tylko o piciu wody/izotoników. Ogólnie te witaminy polecam wszystkim "miłośnikom" beta-ketonów brać codziennie do śniadania. Dochodzi nastawienie psychicznie. Poważnie - da się, nie jestem jakimś wyjatkiem, bo, jak pisałam wcześniej, bez tego miałam koszmarne zjazdy! Spróbujcie tak przez jakiś czas, poważnie :)

P.S. Polecam poważnie nie brać suplementów typu Aspargin, bo się nie opłacają. Najlepiej jakiś kompleks czystego magezu z B6 + kaldyum, receptę łatwo dostać, a jedna tabletka ma 600mg potasu ;)
  • 125 / 2 / 0
ejj szczerze polecam zwykłe czarne kakao, które ma bardzo dobry wpływ na układ sercowo-naczyniowy, jem kilka łyżeczek, popijam wodą i działa niemalże natychmiastowo, smak taką aplikacją nieciekawy, ale uratowało mnie to z niejednego chujowego zejścia, nawet po ciągach.
~.~
ciąg dalszy nastąpi.
  • 23 / / 0
Słyszałem ze piwo a dokładniej zawarty w nim chmiel może pomóc na zejściu to prawda? Nie próbowałem nigdy łagodzić zejść, a ostatnio temat ten jednak mógłby okazać się bardzo pomocny. Słyszałem też o etizolamie którego niektórzy wychwalają co więcej w większych dawkach może nawet nawet uśpić człowieka. Kwestia tylko ceny która u polskiego vendora za tania to nie jest a dawka rzędu 1mg to niewiele z tego co wyczytałem.
  • 1615 / 28 / 0
Browar niekoniecznie. Zwykle (przynajnie ja) używając stymulantów na imprezach wypijam dużo alkoholu, co poźniej może sutkować "betonem" jak puszczą dragi.

Jak wiadomo na zejści najlepszy jest sen :-D , ale cięzko iść spać, więc jointy albo benzo (np. Dormicum) przyjdą z pomocą.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).