Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 181 / 22 / 0
Bigaffe - klef tez obciaza serce.
jakos nie widac w jego wypowiedzi mega speedu, rozrywajacedgo powera. Na hexenie ciezko o smiechu hihy z druga osoba, sex tez ciezki do ogarniecia.
Chłop opisal ksiazkowo dzialanie sortu ktory ja mialem nie tak dawno.
Uwaga! Użytkownik Brainnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1141 / 116 / 0
Przede wszystkim 4-CMC można walić i walić, a on nie dokończył torby. Też mi to wygląda na hexen.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5156 / 898 / 0
A czy jest tutaj ktoś , tak,. ze jaki by sort nie brał, to nie ma tej miłości do świata z wylewu sero , pizdy tylko wkurwienie, niedojebanie, z nosa leci jak cholera, oni wiedzą się potrafi załączyć. Za cholere to na impreze się nie nadaje. W domu to co innego, ale też czuje się po tym agresywny :D ROA per oral troche lepiej wypada, lecz sniff to kurwa masakra. Kiedyś stawiałem wysoko to 4cmc i chyba działało na mnie lepiej, początki wiadomo, pierwsze pizdy, te czasy nie wrócą. Nie znalem lepszych dragów ( emki, 3mmc, 4mmc dopiero po cmc przyszło ) , Jeno w domu można to przyćpać. Ja osobiście na 3cmc się przrzuciłem bo dorzutki coś dają, libido mi podskakuje a to ważne . Chce się coś działać.
. sam już nie wiem co o tym myśleć, robiłem i dłuzsze przerwy. Od cec potrafie odróżnić już podczas kruszenia towaru. Albo sorty pozostawiają wiele do życzenia albo znudziło mi się po prostu.
Ten goldzik w sumie wywołał bananika na twarzy ale często jest niestety duży zawód a i tak ćpuń ciągnie do końca wora.

Tak chciałem się wyżalić na temat tego związku. Te prajma sorty z kosmosu tez chuja warte, jakieś okrojone. Ten sklep co ma teraz przypal na poczatku mial niezłą kosę no i g.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1876 / 194 / 0
Przytoczy ktoś zalety suszenia i ile mniej wiecej czasu na to przeznaczyc?

Dawno tego nie zarlem, nie pamietam już. Warto się pierdolic? Bo jak paka przyjdzie to na pewno conajmniej 0.5g przeznacze na latanie i czekać nie będę %-D :*)
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 1141 / 116 / 0
Jak uformujesz kreskę z mokrego tematu?
Jak wciągać w ogóle coś, co jest mokre?
Wysuszyć temat? KUP SUCHY!!!
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / 1 / 0
Wie ktoś tutaj, czy 4-CMC jest neurotoksyczny? Mnóstwo wypowiedzi, czy to z Bluelighta, czy z reddita, kłóci się strasznie, a ja ( oprócz tego, że klefik podobny jest do swoich amefatminowych odpowiedników będących neurotoksynami podobny) nie wiem nic.
Uwaga! Użytkownik SigiVera nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5156 / 898 / 0
suszenie owszem, ale czy lepiej kopnie ?? akurat z tego mokrego też da się formowac kreski i walić . Watpie zeby była różnica oprócz szkód w nosie. Mam na myśli działanie.. Tego klefa to ja bym walił oral .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 181 / 22 / 0
27 marca 2017SigiVera pisze:
Wie ktoś tutaj, czy 4-CMC jest neurotoksyczny? Mnóstwo wypowiedzi, czy to z Bluelighta, czy z reddita, kłóci się strasznie, a ja ( oprócz tego, że klefik podobny jest do swoich amefatminowych odpowiedników będących neurotoksynami podobny) nie wiem nic.
Mozna jakies zrodla?
Dziwne bo te watpliwosci na powyzszych forah to sieja glownie dzieci
jedyy neurotoksyczby to był mefedro (a i to nie kazdy sort).
Na przyszlosc moze jak wpadasz z czyms takim wartovwrzucic zrodlo jakies?

ledzeppelin - kiedy miaes jakas dluzsza przerwe od narkotykow i uzywek?
Liczymy tu picie i cpanie?
i mowimy o przerwie typu 2 miesiace z suplementacja i odpoczynkiem.
Uwaga! Użytkownik Brainnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / 5 / 0
Czytam ten wątek od pewnego czasu, ale widzę bardzo odmienne opinie. Doradźcie mi, bo nigdy z takimi substancjami nie miałem do czynienia, co będzie lepsze - 3-CMC czy 4-CMC na imprezę? Nie zależy mi na speedzie, bardziej na euforii i byciu otwartym na ludzi. A może jakiś jeszcze inny RC?
  • 456 / 22 / 0
Przetestuj sobie kilka różnych sortów tego i tego z kilku różnych źródeł i będziesz mieć odpowiedź. Ja bym w 4cmc uderzała ale zawsze warto sobie wyrobić własne zdanie. Sort sortowi bywa nie równy.
"One, Two....Rabbit's Coming for You...
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.