Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
Witam!

Stworzyłem ten wątek żebyście mogli sie pochwalić swoimi miejscówkami, i tym samym pokazać nowicjuszom gdzie rosną Łysiczki. Dawajcie jak najwięcej fotek :) Mi też się to przyda :)

Pozdro grzybiarze! :D
  • 136 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kecaj »
Uwaga! Użytkownik Kecaj nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 414 / 8 / 0
Podobny, ale to nie to samo. Chyba zostawiam.
To nie bóg stworzył ludzi.
To ludzie stworzyli sobie boga.
  • 136 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kecaj »
Niedługo ktoś napisze temat: "Fotki waszych penisów podobnych do Łysiczki". Lepiej rozwinąć temat Grzyby Psilocybe - Fotki, filmy inne, zamiast tworzyć temat z fotkami miejscówek.
Uwaga! Użytkownik Kecaj nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
napewno się przyda :)
policji chyba :-/
Nie wiem jak u Was, ale u nas zdarzają się przypadki psów na łąkach. Niejednego znajomego już złapali na gorącym uczynku.
I'm broken.
  • 8 / / 0
ale w tamtym temacie sa fotki grzybów, a mi chodzi o miejscówki, a jesli chodzi o policje to raczej nie trafisz na policjanta z Twojego miasta który akurat skapnie się ze ta miejscówka jest w Twoim mieście lub w okolicy...

POZDRO!
  • 3250 / 356 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Ja popieram mistrza klawiatry bo chodzi o ogólny zarys miejsc na których wystepuja lysice ich flory itp. Przeciez nie chodzi o fotki charakterystyczne dla danego miejsca tylko jakies ogólne. Akurat psy poznają jakąś łąkę taką których moze być tysiące w Polsce, zastanówcie sie. Jakby każdy temat na tym forum miał być wziety w ramki tego typu paranoi to byśmy tu o niczym doslownie nie pogadali wiec wyluzujcie. Co do łąk ja znam ich wiele podtypów, zdjecie takiej "dobrej" łąki bardzo by mi ułatwiło znalezienie podobnej. Chodzi głównie o charakterystyczne rzeczy typu flora, otoczenie, fauna, ziemia, wilgotność. Wiem ze to wszystko mozna opisac ale nic nie zastąpi wizualizacji.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 8 / / 0
no i właśnie o to chodzi :) ten kto nie jest do końca pewny że jego miejscówka jest "dobra", napewno mu to pomoże. jak i przybliży znalezienie podobnej łąki w swojej okolicy, wiec czekamy na pierwsze fotki :) ja niedługo wstawie swoje fotki :D

Pozdrawiam wszystkich grzybiarzy :D
  • 414 / 8 / 0
I mi też o to chodzi. Szczególnie pozwoli rozwiać wątpliwości czy jeżyki mają być turzycowe czy trawiaste - i ogólnie mi pomoże - zmarnuję może mniej paliwa nie zatrzymując się na każdej łące po kolei nieważne jak wyglądającej. Byłbym wdzięczny i nie tylko ja zapewne.
To nie bóg stworzył ludzi.
To ludzie stworzyli sobie boga.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Czarna Góra
[ external image ]

Troche lipa bo zdjecie jest z zimy :D Jutro sie poświęcę i przejadę się na rowerze. Hardcore'owy rajd ale czego sie dla grzybów nie robi :D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.