Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
NieLubieZielska pisze:A jak z pamięcią to jest według mnie najważniejsze to, że jest się chorym na nery jest akceptowalne ale zostanie mniej sprawnym intelektualnie już nie bardzo.
Co ciekawe AL-LADa brałem więcej razy i nigdy nie miałem żadnych skutków ubocznych występujących po dłuzszym czasie od brania.
gguftobluff12345 pisze: głupie idee
18 marca 2017Radioaktywny Pakt pisze:Tak z ciekawości, czy mógłbyś je przytoczyć?gguftobluff12345 pisze: głupie idee
U mnie dragonfly powodował gówniane idee i też ego było po nim napuszone.
Dopiero łysiczkami się po 'tym' naprawiłem.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.