Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 414 / 47 / 0
@My Evil
Fioletowe rolexy są na 2C-B
5-HO-La La LaND
  • 291 / 7 / 0
Co do tych Plata Plomo to nie wiem czy my mamy ten 1 rzut ich że wszyscy u nas zadowoleni czy poprostu ten sam tylko u mnie jedli je przez cala impreze a tym moze skonczyles na tych 3/4 i nie dorzucales dlatego moze byl niedosyt nie wiem u mnie przez cala noc wszyscy latali usmiechnieci i zadowoleni nie którzy nawet na 2 dzień je jedli bo mówili ze takie przyjemne były ale oni zjedli po 2-3 przez cała noc :) Moj bardzo dobry ziomek zjadl pol za godzine drugie pol i bawil sie zajebiscie z parkietu nie schodzil pozniej dorzucil kolejna polowke i mowil ze jak wchodizla to troche za grubo mial ciary na calym ciele nogi jak z waty siedzial i sie rozplywal ale weszlo mu i bawil sie dalej na parkiecie i pozniej kolejne pol zjadl i do 6 latal wiec sam nie wiem czy mamy te same rozowe takie bardzo jaskrawe mocno zbite i duze i widac krysztalki. Sam je musze stestowac wtedy dam opinie :D
  • 94 / 7 / 0
14 marca 2017JerryKrzywadetka pisze:
W sobote jadłem różowe Plata Plomo czy niektórzy je nazywają Escobary. Zjadłem 3/4 na start i w sumie wchodziły jakos godzinę, faza sie dosyć ciekawie wkręcała, myślałem, że bedzie dosyc mocno, ale po tej pół h przyjemnosci coś spadło i czułem niedosyt. Dziwne, bo czułem eme, ale nie wiem moze było to jakies MDxx albo coś innego... Jak dla mnie nie warte uwagi zbytnio. Długo czekałem pozniej chwila przyjemności i koniec fazy.
dokładnie miałem to samo, czułem zawsze ochotę na więcej więc zezarlem tego duzo i dozarlem potem jeszcze inne, takze to byla..dziwna noc - moje posty masz kilka stron wcześniej. musiały być dwa rzuty.
  • 280 / 20 / 0
Zielony pin, Toruń?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 94 / 7 / 0
ktoś mówił, że tak samo dobre jak szare, nie dam sobie reki uciac ale poszukaj pare str temu

Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim. Zbędny cytat usunęłam. MrRabbit.
  • 12 / 1 / 0
Ktoś spotkał się z żółtymi misiami - pigułka w kształcie misia? Mam możliwość kupna ale nic na ich temat nie mogę znaleźć.
  • 280 / 20 / 0
[quote=poo1989 post_id=2463325 time=1489164863 user_id=161492]
Zielone Mitsubishi, kujawsko-pomorskie, żarł ktoś????
[/quote]

oesu, kumpel mi je niedawno przywiózł i aż muszę się podzielić, bo jak zwykle starczy mi pół i za 2h drugie pół dorzucić, tak tego zjadłam w sumie 6(?) w przeciągu kilku godzin i po pół godziny było delikatnie milutko na jakieś kolejne pół godziny, no i w sumie to tyle, a że przed spożyciem miałam dłuższą przerwę to xD nie wiem cóż to, ale nie warto raczej

[dalej nie wiem co robię źle z cytowaniem :<]
  • 94 / 7 / 0
16 marca 2017suchezebra pisze:
10 marca 2017poo1989 pisze:
Zielone Mitsubishi, kujawsko-pomorskie, żarł ktoś????
oesu, kumpel mi je niedawno przywiózł i aż muszę się podzielić, bo jak zwykle starczy mi pół i za 2h drugie pół dorzucić, tak tego zjadłam w sumie 6(?) w przeciągu kilku godzin i po pół godziny było delikatnie milutko na jakieś kolejne pół godziny, no i w sumie to tyle, a że przed spożyciem miałam dłuższą przerwę to xD nie wiem cóż to, ale nie warto raczej

[dalej nie wiem co robię źle z cytowaniem :<]
zielone mitshubishi w ksztalcie trokata jadlem jakies 3 miechy temu, zjedzone 2, dopiero po drugiej zalapalem stan na 10 minut taki jaki lubie, mala dawka (100-110) sredniej jakosci MDMA
  • 123 / 7 / 0
Jak te mitsubishi klepią na pół godziny to na 100% nie ma tam eMki.
  • 77 / / 0
15 marca 2017szumacher pisze:
Ktoś spotkał się z żółtymi misiami - pigułka w kształcie misia? Mam możliwość kupna ale nic na ich temat nie mogę znaleźć.
Jadlem,zakupione kujawsko pomorskie. Jak dla mnie dziwny tabs ,faza ciezka ,lekki nieogar juz po1,5 misku ,szybka zmiana nastroju nawet w klubie ,od mocnego pobudzenia po straszna zmule ,zasypianie bez wiekszego problemu,jedna trzyma z 2 h .ogolnie ciezki tabs raczej nie na spotkania z druga polowka i milosne pogaduszki,libida jakos strasznie nie podbija . Jak ktos lubi mocna faze to powinien byc zadowolony
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.