Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 155 / 3 / 0
Nienawidze tego szajsu. Rok temu dzialanie jeszcze było spoko. Teraz jak wejdzie na serce to klękajcie narody. Ściska mi krtań, ciemności przed oczami. Tyle czasu się trzeba potem męczyć dla dokładnie 30 minut przyjemności ;( Mimo to ciągnie mnie do niego, nie chce a chce, ciężko się jest powstrzymać. Inne substancje nie dają mi takiego kopa :(
"Lepiej krótko, próbując wszystkiego, żyć, niż nawet i wieczność gdy nie można nic" :old:
  • 272 / 37 / 0
27 lutego 2017Bigaffe1990 pisze:
kojarzy ktos sort od fajnych chemikow?
raz za duzo zjadlem hexa a sort byl bardzo mocny, i teraz nie wiem w ile celowac, tolerke mam 3 tygodnie przerwy byly od ketonow.
Jezeli dobry, czysty hex dawki 30mg juz beda robić swoje, ale dzisiaj o dobry hexen juz cięzko :))
Uwaga! Użytkownik xSzuLeRx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 447 / 50 / 0
No i smialop moge polecic ten hexen, male igielki wypierdala z butow przy 40 mg
  • 924 / 138 / 0
Miał ktoś po 150mg hexa iv taka mega opiatowa faze, ale tak ogromna ze nie wiem czy nie porownac jej od wiekszej od tej majkowej, że się głowy nie dało podnieść itp. zero jakichkolwiek schiz, po prostu taki błogi stan, ze człowiek ledwo zdanie wymawia.
Hm?
Wjazd dziwnym nie opio, ale taki dziwny a potem bum faza opio.
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 1180 / 103 / 0
Dziżas, dziewczyno, wiem, że to słowa na wiatr, jak prochy marne rzucane, ale błagam nie bierz tego ifau, przeca to żre tkanki miękkie jak mały skurwysyn, a Ty do krwiobiegu ładujesz i poprzez barierę krew mózg - kuku na muniu!?
Uwaga! Użytkownik jan potocki jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 361 / 41 / 0
Ivival pisze:
Miał ktoś po 150mg hexa iv taka mega opiatowa faze, ale tak ogromna ze nie wiem czy nie porownac jej od wiekszej od tej majkowej, że się głowy nie dało podnieść
Też brałam niemałe dawki hexa i.v. ale niczego podobnego nie doświadczyłam. Chyba tęsknisz za grzaniem, że masz takie wkręty :D
A na serio, to nie mam pojęcia co mogło spowodować taką fazke. Mnie hex i.v. wypierdalał z butów.

Edit: po namyśle jedyny wniosek jaki mi się nasuwa, to że nie był to hexen. 150mg to naprawdę sporo. Serce powinno Ci z piersi wyskakiwać, a nie jakiś opiobłogostan, wtf?!
  • 1141 / 116 / 0
150mg sniffem może wyrwać serce, a wy tego walicie tyle i.v...

Gdzie w tym rozsądek?
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 361 / 41 / 0
Ja tyle nie wale. Gdybym przyjebała 150 i.v. tego sortu co miałam, to już bym tu chyba nic nie napisała.
ALE
Nie mam wagi, odmierzam na oko, przeważnie biorę dawki symulantów dużo większe niż przeciętny człowiek, więc kto wie może było 150
  • 623 / 44 / 13
150mg bez benzo i tolery u mnie = zawał/hospitalizacja
RIP UNCLE HOWIE [*]

---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
  • 924 / 138 / 0
Odmierzam piec centów wody, czyli 200mg/1
i generalnie to walimy po tego centa, serio.
Wjazd czasem taki, ze czlowiek mysli ze caly puchnie, ze mu krew nie plynie, ze ktos puka z policji, ze ktos spiskuje, albo co tez czesto mi sie zdarza ze wszsytko pęcznieje krwią (nawet pudelko czekolady, musialam schowac do szafy). Z tym ze pierwszy raz tymi jazdami jest najgorzej bo potem to jakos jest, ale juz komus wielki nóż z ręki wyrywałam, a sama otwierałam nieraz drzwi z pompka napelniona krwia z jakaz zupa zgniłą itp. w razie W.

A czasem wchdozi jak przed chwila, ze az mi wszystko falowalo, ledwo widzialam, ktos na mnie patrzy a mi plywa ta twarz osoby.
Ale nie trwa to dlugo.

W ogole jeden sort z tego samego woreczka potrafi wejść w każdy z wyżej wymienionych sposobów. I nie tylko ja tak twierdze, tylko osoby z ktorymi bierzemy maja tak samo.

Mi na przyklad faza opiatowa ze nic nie widze, a ktos idzie obejsc caly blok bo wlamywacze ruszaja firanka...xD

Dobrze miec kogos, benzo w razie W, w ogole ebz benzo nie brac bo sie zdarzyolo sie ze komus po dwoch rkeskach nagle zaczely boelc wsyzstkie miesnei i wsyzstko co istnieje.

No ale tak, walimy jak napisałam.

Z tym ze powiem, ze na 1szy raz iv z hexem wzielam 1cent, myslalam ze rozwali mi wnetrznosci, potem przed dluzszy czas elzalam pattrzac w punkt i po prostu tak trwając, a potem dluuugi zjazd.

Teraz zero zjazdów, zero rozwalan wnetrznosci.

A, hex piecze przy podawaniu iv. Ale wlasciwie jest jeden patent ktory sie u nas sprawdza.
Wbić > podać ciutke do zyly > wciagnac krwi troszeczke podawac dalej i juz nie powinno piec.
'

Nie sugerowac sie moimi dawkami.

A, to moje dawki, ale ogole uwazam ze hex jest schizujacy chociaz nei zawsze. Saemu brac nie polecam.

W ogole odpisaliscie wszyscy kttorych kojarze to was ppozdrawiam. :D \
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.