Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
http://img517.imageshack.us/my.php?imag ... ahyev1.jpg
Niektóre odnogi byłe tak duże ze sie połamały pod własnym cięzarem. Doniczke juz zmieniłem na 2,5 raza wiekszą także nie pojezdzajcie mnie ze jest za mała:)
Jakbym był ktoś chetny to posiadam susz oraz sadzonki-zdjęcia i wiecej informacji na mejla lub gg-5455560.
A oto ogródek:
[ external image ]
[ external image ]
Dołączam także zdjęcie calei - trochę ją obrałem ze szczepek:
[ external image ]
pozdro
arjans haze
To ludzie stworzyli sobie boga.
no dobra. calea to to najwyższe. a te kwiatki obok niej?
[ external image ]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.