Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 1119 / 0
10 marca 2017Fenetylamina pisze:
Swoją drogą, dziwny pomysł, żeby robić sobie samemu doping mózgu, będąc na lekach.
A kto pomoże, no chyba nie lekarz, który nawet nie wie co to jest sunifiram? I myśli, że jest to jakiś producent firan :-)
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 2278 / 276 / 3
Najgorsze jest to, że pod tym względem najlepiej doradzą na forum dla "ćpunów". 🤣

Edit: swoją drogą, Twój stack też lekko trzeba by zmienić. Nie lecisz cały czas na fenylopiracetamie?
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 288 / 19 / 0
10 marca 2017misspill pisze:
10 marca 2017Fenetylamina pisze:
Swoją drogą, dziwny pomysł, żeby robić sobie samemu doping mózgu, będąc na lekach.
A kto pomoże, no chyba nie lekarz, który nawet nie wie co to jest sunifiram? I myśli, że jest to jakiś producent firan :-)
Zgadzam się, moj psychiatra powiedział mi, że mogę umrzeć jeśli dołącze piracetam. Dlatego sam kombinuje. Nie biorę noopeptilu 2 dzien a lęki dalej występują :-( muszę sie chyba umowić na wizytę do psychiatry może powie co jest grane
  • 3455 / 1119 / 0
Fenetylamina, zamieniam się w słuch.
Stack stosuję dopiero od paru dni.

Pozdrawiam!

misspillz.blogspot.com
  • 2278 / 276 / 3
Kamral, idź do normalnego psychiatry, który Ci przepisze leki z tej epoki. paroksetyna to całkiem dobry lek, ale na pewno nie w monoterapii w tych czasach. Moim zdaniem, możliwe, że coś namieszałeś dopingiem w swoim leczeniu i niech to będzie przestroga, że nie należy bawić się w gotowe stacki i na własną rękę bez znajomości podstaw. Szczególnie, jeżeli ktoś choruje na choroby psychiczne. Nie wiem w tej chwili, jak Ci pomóc. Załóż nowy temat i napisz wszystko.

Misspill, fenylopiracetam to środek doraźny. :/
Co chcesz w ogóle osiągnąć dopingiem? Pamiętaj, że Ty też parę rzeczy bierzesz. ;)

Ogólnie posty Braina radzę omijać szerokim łukiem. Wymyśla ciągle nowe teorie i wprowadza często ludzi w błąd, dając linki do zagranicznych źródeł,co ma niby uwiarygodnić jego tezy.
BTW Skąd on nagle tę glutaminę wstrząsnął do stacków? :nuts:
  • 3455 / 1119 / 0
Tak, wiem, że doraźny, jednak potrzebuję doraźnie permanentnej, permanentnie doraźnej pomocy, stosuję do zapamiętywania terminologii lektury fachowej, przy czym jeszcze nie zerknęłam do książek - poznawczo mnie nie motywuje w/w substancja.

Feralny kapeć i stęchły posmak jest po tym w gąbce.

misspillz.blogspot.com
  • 2278 / 276 / 3
[mention] Misspill [/mention], to trochę faktycznie feralny kapeć. :D

Nie wiem, co Ci poradzić też. Jaka literatura fachowa? Bo jeżeli psychofarmakologia i biochemia OUN, to mam dla Ciebie złą wiadomość... :(
  • 3455 / 1119 / 0
A jaki jest Twój stack, Fene?

misspillz.blogspot.com
  • 78 / 4 / 0
Które nootropy stymulujące/stymulanty nie zwiększają lękliwości, poddenerwowania, itP.? DMAE?
  • 288 / 19 / 0
Słuchajcie po 2 dniach od ostatniej tabletki nooptetilu paroksetyna znowu działa. Straszne mam przemyślenia teraz w związku z tym, myślałem, że sobie już jakoś sam radze a widzę, że to była tylko zasługa paroksetyny. I powtarzam nie, to nie było placebo, po prostu przestała działać paroksetyna przez noopetil max
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."