Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 118 / / 0
GBL 0,9ml jak pierwszy raz sprobowalem XD
  • 42 / 1 / 0
najchetniej to po prostu stara, dobra marihuana w konskiej dawce :~)
Uwaga! Użytkownik Ancymon jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 47 / 3 / 0
Afterglow po MXE przez całe życie. Wszystkie antydepresanty się chowają.
bartoszbu@protonmail.com
  • 3569 / 581 / 1
Up
Propaguje to samo ;)
No ewentualnie jeszcze alpra z lekkim paleniem, to ze mnie robi cwaniaka w towarzystwie i zero spin w socjalu
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 3854 / 314 / 0
Ten temat dyskryminuje politoksykomanów :cheesy:

Jeżeli miałbym wybierać, to postawiłbym chyba na 60-70 ususzonych łysiczek.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 105 / 4 / 0
1. kroplówka z alkoholem
2. niemedyczna marihuana w ramach codziennej diety zbilansowanej
Uwaga! Użytkownik weedkend jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 117 / 10 / 0
heroina, 5 gram, iv.
Don't surf
  • 2116 / 630 / 0
Ech, jako politoksykomanka mam właśnie zagwozdkę. ;)

Ale przy założeniu, że tolerancja nie spada mi, ani nie wzrasta - 200mg morfiny IV. No, może 220 jeśli liczymy jakieś resztki na łyżce...

Podawane wolno, bo czasem 3/4 tej dawki to już dla mnie sporo po przerwie. Myślę, że jest optymalna. Co więcej, po mniej więcej dwudziestu minutach rozpływania się, mam ochotę iść do ludzi, nadrabiać zaległości w nauce, w obowiązkach; no cud miód. To, czy jestem w stanie, to inna sprawa. Jest idealnie. Subiektywnie.

Zero tolerancji dla tolerancji. ;)
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 3649 / 994 / 2
Marzenie: 2C-P przez całe życie z możliwością regulacji dawki (standardowo 12mg)

<3
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 506 / 109 / 0
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.