Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 181 / 4 / 0
Przeczytalemchyba 1/3 calego tego watku o hexenie i dalej nie wiem. Wiec proste pytanie: ten hexen daje jakies przyjemne uczucia, euforie? I w jakich dawkach?
  • 394 / 10 / 0
To zalezy od sortu. A euforia to dopaminowa. Ale w hexie bardziej mocna stymulacja.
Uwaga! Użytkownik BetterThan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 194 / 0
Miks HEX'a z HDMP-28 czy lepiej ten drugi odczynnik solo?

Proszę o za i przeciw
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 714 / 45 / 0
Mi na początku HEXen dawał sporo euforii, ale z tą wspomnianą stymulacją to była zupełnie inna bajka, przy czym rozkręcało się dopiero po drugiej kresce. Za to to co się działo na zwale ... było rachunkiem za dobrą zabawę. Fizyczna stymulacja i fizyczna dezogranizacja na koniec.
  • 50 / 4 / 0
Jadłam wczoraj na imprezie. Ogólnie to mój trzeci raz z tą substancją od grudnia zeszłego roku. Pierwszy raz mi się średnio podobał, gdyż ponieważ czułam się głupia, serio miałam wrażenie, że moje zwoje mózgowe się zmniejszyły a ja jestem troglodyckim dresem aka troglodycką dresiarą (mniej więcej tak nazwałam ten stan). Za drugim razem było już ok - gadka, energia (było to 1.01.2017). Wczoraj zostałam poczęstowana tą substancją na bibie, nie narzekam. Tańcowałam, gadałam - aha, nie sądziłam, że jestem w stanie wyrzucić z siebie takie słowotoki. Serio. Bawiłam się słowami jak jakaś bajkopisarka ;)
W ciągu imprezy dorzucałam jeszcze (nie wiem dokładnie jakie dawki).
Zero problemów z sercem, zero duszności, zero schizów etc.
Spałam może z 8h, niestety rano poszła mi krew z nosa - zauważyłam, że przy stosowaniu ketonów - dzieje mi się tak.

A no i dziś - wiadomo zmęczenie, raczej dzień spędzę na czytaniu/ internetach/ drobnych pracach domowych/ krótkich spacerach z psem. Nie zamierzam iść na fitness ani podejmować żadnych cięższych wysiłków fizycznych :p

Da się to scalić jakoś?
Przez pomyłkę mi się tak zrobiło...

Scalono.MrRabbit.
Dawniej bluecocaine.
Nie, już nie biegam podczas śnieżyc.
MDMA 2CB Kocham Cie :old:
  • 328 / 24 / 0
WonderfulPsychotic pisze:
[...] Spałam może z 8h, niestety rano poszła mi krew z nosa - zauważyłam, że przy stosowaniu ketonów - dzieje mi się tak.
Po całonocnych imprezach, gdzie jak mówisz się wytańczyłaś, wypociłaś - wypłukałaś z siebie sporo minerałów i organizm jest odwodniony i zmęczony. Krew z nosa czasami leci właśnie przy takich imprezach nawet bez walenia ketonów sniffem. Co nie zmienia faktu, że napewno HEX-EN dla nosa obojętny nie jest.
  • 1141 / 116 / 0
Heh :D
Tak z tą krwią z nosa mi się przypomniało - wiele osób które znam narzekało strasznie na to, że po wciąganiu fety nigdy im nic nie było, a po szeroko rozumianym "krysztale", często leci im krew.
Co zaobserwowałem? Powodem jest po prostu nieudolne kruszenie kryształków/igiełek. :)
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / 4 / 0
27 lutego 2017dezynfekatorodbytuw pisze:
WonderfulPsychotic pisze:
[...] Spałam może z 8h, niestety rano poszła mi krew z nosa - zauważyłam, że przy stosowaniu ketonów - dzieje mi się tak.
Po całonocnych imprezach, gdzie jak mówisz się wytańczyłaś, wypociłaś - wypłukałaś z siebie sporo minerałów i organizm jest odwodniony i zmęczony. Krew z nosa czasami leci właśnie przy takich imprezach nawet bez walenia ketonów sniffem. Co nie zmienia faktu, że napewno HEX-EN dla nosa obojętny nie jest.
Jasne, wiadomo, że tak może być, ale np nie zauważyłam nigdy, żeby mi krew z nosa leciała po całonocnych szaleństwach z MDMA (pix/ kryształki - tyle, ze w sumie to doustnie spożywam), po 2cb czy nawet po fecie polskiej ;)
Next time wyposażę się w jakąś sól fizjologiczną do nosa coby łagodzić skutki sniffów różnorakich

Nie narzekam na tą substancję, uważam że raz ja jakiś czas można spożyć.
Dawniej bluecocaine.
Nie, już nie biegam podczas śnieżyc.
MDMA 2CB Kocham Cie :old:
  • 3 / / 0
Wlasnie testuje sort - ktory troche ma konsystencje waty szklanej... Trzeci dzien, po mniej wiecej 100-150mg w dwoch trzech wciagnieciach. Wlasnie ucze sie grac na basie, i jak po kresce zasiadlem do gitary to gdyby nie bable na palcach to siedzial bym przy niej do tej pory :) Przyjemnie.
  • 447 / 50 / 0
kojarzy ktos sort od fajnych chemikow?
raz za duzo zjadlem hexa a sort byl bardzo mocny, i teraz nie wiem w ile celowac, tolerke mam 3 tygodnie przerwy byly od ketonow.
ODPOWIEDZ
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.