Zablokowany
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: bananowiec »
Nazwa: Serce
Kolor:Czerwone
Kiedy: w Zime
Ilość:2

...pixy mega mocne po zarzuceniu mnie jebneło,że nie wiedziałem co się dzieje,wejście mocne i szybkie...czułem jakbym miał wylew w mózgu,wyleciałem z baletu jak juz mnie jebneło po całości i zaczełem chawtować...była jednym słowem masakra i wiecej ich bym nie jadł ponieważ przez tydzien potem napierdalała mnie szczęka i film mi sie urwał totalnie... potem po paru dniach 3/4 tej pixy rozgryzłem,to samo tylko po 1,5 h mi sie film urwał...
to nie było raczej mdma,

5/10 sorry że nie edit tylko next post
"...w takiej sytuacji jestem zdala od kukieł choć ja ich nie mijam niech oni mijają mnie łukiem.""
  • 449 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ahael »
widać żeś bananowiec....
-.--
nie ma było
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Qkacz »
bananowiec pisze:
to chyba bylo 100% mdma bo stałem w miesjcu (...)
1słowem nie byly nafetowane bo niechciało mi sie tańczyc za bardzo;)
Po MDMA nie chcialo Ci sie tanczyc? :nuts:
Od jak dawna jesz dropsy i jak czesto? %-D
Uwaga! Użytkownik Qkacz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
hehe nie świrujcie:P aż tak mocne to te omegi nie są. 4 można spokojnie zjeść.
btw. czemu dałeś ocenę 10/10 skoro:
ogulnie to nic niepamietam jedynie jakies momenty
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 108 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mati200 »
Heh bez przesady z tym 10/10 , ja przy ilości 4 dałbym im 7/10 ... Następnym razem walne 7 na raz . Może coś z tego bedzie ... bo śladowe ilości MDMA w tych omegach są.
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
mati200 pisze:
Heh bez przesady z tym 10/10 , ja przy ilości 4 dałbym im 7/10 ... Następnym razem walne 7 na raz . Może coś z tego bedzie ... bo śladowe ilości MDMA w tych omegach są.
walnij 10 ;] a nóż podziałają
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 79 / / 0
10/10 to chyba tylko dla kryształów lub jakiegoś O z holandii no ale przyznacie rację że od jakiegoś czasu omegi to najlepszy towar przy 4-6-10 (dla doświadczonych) jest naprawdę fajnie nie mówiąc już o początkujących
Uwaga! Użytkownik stary kwasiarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / / 0
Nieprzeczytany post autor: matek143 »
Dariusz gdzie wczoraj były? MHT czy MGC? :)

mati200 na każdego inaczej działają, ja, choć biorę od dawna to wiem, że 3 te omegi poskładały by mnie na amen %-D
Życie to jedna wielka impreza...
http://piguly.xt.pl/
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: bananowiec »
Qkacz pisze:
bananowiec pisze:
to chyba bylo 100% mdma bo stałem w miesjcu (...)
1słowem nie byly nafetowane bo niechciało mi sie tańczyc za bardzo;)
Po MDMA nie chcialo Ci sie tanczyc? ]

1#...kórwa chckiało mi sie tańczyć ,źle to sformułowałem, ale nawet stanie w miesjcu mi sprawialo niesamowitą radośc czaisz...
2# od 3 lat...

pzdr
"...w takiej sytuacji jestem zdala od kukieł choć ja ich nie mijam niech oni mijają mnie łukiem.""
  • 108 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mati200 »
No na mnie słabo :) . Ja już zbieram powoli kase na wyjazd do amsterdamu ...Tam zakupie jakieś dobre kółka , żebym miał tak na rok zabaw . Chce po prostu poczuć tą wszechogarniającą euforie , tą niesamowitą chęc do rozmowy i tańca oraz tą przyjemnośc z patrzenia sie na ściane :).W polsce cięzko liczyć na dobre dropsy , a jak już to są one prawdopodobnie z importu tak jak np . Rózowe serduszko na przełomie lutego.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Badania: Najczęściej używanym narkotykiem w Macedonii jest marihuana

Respondenci palą jointa, aby zmniejszyć stres i się zrelaksować.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.