niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Teabadger pisze:Dla mnie prościzna, chyba, że mówimy tu o wieloletnim waleniu helu lub fenta. W tych przypadkach może być niezbędny dobry ośrodek.
Ogarniasz długodziałające benzosy typu Flubromazepam (Relanium też dobre, ale trzeba się z lekarzynami bawić). Ten (flubro) szczególnie zakończy wszelkie napięte, obolałe mięśnie i pozwoli spać. Do tego organizujemy sobie z 4 paczki loperamidu - jedna na dzień, należy zwiększyć dawkowanie, jakby sranie nadal chciało cisnąć. 3 dni takiej kuracji no i tylko pozostaje mentalne ogarnięcie się, bo fizycznie będziesz wolna/wolny. 3 dni kuracji wystarcza przy braniu morfiny, przy kodeinie nieprzyjemności są bardzo słabe i nawet nic nie trzeba stosować. Półtorej dnia i koniec.
Sprawdzone/potwierdzone.
Jak mówimy o odstawianiu tramadolu, jak już mówiłem, czy o czymś cięższym, to polecam rady doświadczonych z nimi użytkowników.
Dostałam to Relanium i godzine przed spaniem wczoraj wzięłam 2 szt po 2mg, ale ni uja nie mogłam zasnąć, wstałam, gorąca kąpiel i jeszcze 3 szt. dopiero wtedy usnęłam na jakieś 5 godzin....
Nie wiem czy mogę, aż tyle tego Relanium brać? Lekarz kazał mi jedną na noc :(
Cos dziś mniej się pocę, ale ten ból jak się kładę mnie dobija, deprechy jakiejś nie mam, poza chwilami chęci płaczu :D
Poradźcie co byłoby dla mnie lepsze na spanie? Bo mam Taką lekarke co wypisze co Jej powiem...... ale tylko nasenne... :)
scalono
| 13 |
Apropos relanium- ja zaczynam czuć coś przy 10ciu miligramach dopiero.
Dziś jeszcze spróbuje ten Relanium, a jutro jak mi się uda załatwię ten Zol...
A jeszcze Kochani jak macie doswidczenie z Relanium to lepiej brać od razu np. 5 szt? czy dokładając np. co godzinę po 1?
Dzieki z góry i pozdrawiam
Ale bardzo Wam dziekuje za propozycje, zapiszę sobie wszystkie i pogadam z Nią...może pomoze w wyborze :D
Buziaki All
Tylko uważaj z tymi lekami, bo łatwo przeskoczyć z jednego na drugie, szczególnie teraz, jak po takim długim ciągu, nagle zabraknie Ci Twojego towarzysza który rozwiązywał wszystkie problemy, tulił, pomagał, rozweselał i w ogóle...
23 lutego 2017Blu pisze: Od relanium lepsza będzie mianseryna, ścina z nóg i nie uzależnia.
Te dopiero ścinają z nóg, benzo się do tego nie umywa.
Nie chodzi o to aby być bogatym, ale żeby żyć bogatoj!
Dzis jest już lepiej, tzn mniej bolą mnie nogi i łamią kości :D wczoraj zasnęłam po 4 Relanium i przespałam 5 godzin :P
Do lekarza mam na poniedziałek zobaczymy co wymyśli :)
I polecam GORĄCA KĄPIEL !!!! To po prostu zbawienie przed snem :)
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.