Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 46 / 2 / 0
Witam

Tak się zastanawiam, czy niektórzy z Was żałują samego spróbowania jakiejś substancji - np. czytałem czyjąś opinię, że żałuje spróbowania morfiny, bo było to zbyt przyjemne.

Żałujecie czegoś, że wolelibyście jednak nigdy nie spróbować jakiejś substancji/produktu? Niektórym podobno zmienia się sposób myślenia po LSD, i to bynajmniej nie tymczasowo. Kokaina uzależnia psychicznie. Nieodpowiednio stosowane używki, np. psychodeliki lub dysocjanty (najciekawsze z wszystkich), mogą mocno zaszkodzić.

Piszcie, to dość istotny temat, tak myślę.
Uwaga! Użytkownik tw.agent nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
zaluje ze sprobowalem dxm bo to straszne gÓwno
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 147 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: SzALoNa 8)) »
ja żałuje wczorajszej efedryny, (400mg) bo mnie nic nie poklepała, aby ręce mi się trzęsły, a potem na zejściu dostałam mdłości i zwracałam. I tyle było z mojej planowanej fazy ;P

@supravires
DXM gównem?????????? buheheheheheheheheheheheehe <_< Kocham Dexa, nie wiem jak mozna go nie kochać. Powiedz, ile go przyjąłeś, gdzie, i co się stało,że to takie "gówno" dla Ciebie?
Ostatnio zmieniony 07 września 2007 przez SzALoNa 8)), łącznie zmieniany 1 raz.
C A R P E D I E M ! ! ! ! ! ! !
  • 424 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
Alkohol. I tylko on. Tylko tego żałuję. Może jeszcze marihuana, ale na pewno nie w takim stopniu jak etanol.
Szalona pisze:
Kocham Dexa, nie wiem jak mozna go nie kochać.
I tu widzę masz problem. Niektórzy naprawdę mogą mieć inne poglądy.
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
SzALoNa 8)) pisze:
ja żałuje wczorajszej efedryny, (400mg) bo mnie nic nie poklepała, aby ręce mi się trzęsły, a potem na zejściu dostałam mdłości i zwracałam. I tyle było z mojej planowanej fazy ;P

@supravires
DXM gównem?????????? buheheheheheheheheheheheehe <_< Kocham Dexa, nie wiem jak mozna go nie kochać. Powiedz, ile go przyjąłeś, gdzie, i co się stało,że to takie "gówno" dla Ciebie?
OK 10-15 RAZY W DAWkach od 150 do 600mg

zawsze bylo chÓjowo
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 319 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piroman »
Cipacz - hujowe, ryje łeb i do dzisiaj mam smugi, powidoki, przywidzenia :-( .
Uwaga! Użytkownik Piroman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.MojoRisin »
Cipacz. Na dodatek bez ekstrakcji. Co prawda powidoków zadnych nie mam, ale za tak chujową faze nie opłacało się wlewać w siebie tyle syfu...
i drugie co to gałka muszkatołowa... gówno nie faza a zdychalem 3 dni...
Aha no i jeszcze etanol.. kurwa, taki młody jestem a już mam jakiś dziwny "popęd" do alkoholu... boje się że będe miał w przyszlości z nim problemy :/
  • 196 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: zrytyberet »
amfy i methy poryły mi jebitnie baniak :-/
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
żałuję że spróbowałem amfe... ale co tam, przynajmniej wiem jak działa i że to gówno daje

LSD my :heart:
לאכול חומצה!
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Panzerfaust »
Zdecydowanie dekstrometorfam. Mam uczulenie czy coś takiego przez co po zarzuceniu 450 mg zrobiłem się czerwony jak flaga ZSRR, wymiotowałem i czułem się jakbym miał zaraz umrzeć. :(

Poza tym amfetamina. Poza wszystkimi innymi niezbyt przyjemnymi rzeczami najgorszą był okropny ból w okolicy ucha po wciąganiu. Blech, blech i po trzykroć blech!!!
[b]As nigdy nie odmawia w słusznej sprawie![/b]

[url=http://www.skyscrapercity.com/]SkyscraperCity[/url] // [url=http://skyscraperpage.com/]SkyscraperPage[/url] // [url=http://tonefloat.blogspot.com/]Anthem of the Space[/url]
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".