Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 19 / 2 / 0
Witam serdecznie, szukałem w internecie jednej rzeczy ale nie mogę nigdzie uzyskać informacji odnośnie zażywania tabletek z ibuprofenem lub paracetamolem, a paleniem marihuany.. Czy THC wchodzi w interakcje z tego typu substancjami zawartymi w tabletkach przeciwbólowych?
PS. Biorę Choligrip, i mam ochotę zapalić jointa. Czy powinienem?

Pozdrawiam!
Uwaga! Użytkownik mou9 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 221 / 19 / 0
nie wydaje mi sie, ja mieszalam alko z paracetamolem czy ibu i zyje, z benzo rowniez, wiec nic byc nie powinnno, ale wiadomo, ze zdrowe to tez nie bedzie. :-)
Uwaga! Użytkownik wariatka12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / 2 / 0
No właśnie nie wiem, bo marihuana nie wpływa na wątrobę, a paracetamol przeciąża ten narząd.. marihuana jak i paracetamol wpływają na receptor C1... Może ktoś pomoże?
Uwaga! Użytkownik mou9 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 221 / 19 / 0
ludzie w ciagu jednaj nocy wala w nosa, pija wodke na hektolitry, pozniej jaraja a na spanie dowalaja jeszcze benzo i zyja.

pytanie tylko, kiego ch...ja musisz konieczniec zapalic ? bierzesz leki to bierz leki, przy tym pozostan.
Uwaga! Użytkownik wariatka12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / 2 / 0
bo mam taką ochotę ziomeczku, jakie to leki? to są przeciwbólowe tabletki, a dokładnie [Choligrip Max]
  • 5 / / 0
Czytałem na faktach konopnych że ibuprofen jest dobry na szybkie pozbycie sie fazy.
  • 220 / 11 / 0
nie mam pojęcia o co konkretnie chodzi w artykule, ale jest o tym o co pytasz
http://kopalniawiedzy.pl/marihuana-THC- ... Chen,19220
  • 486 / 26 / 0
19 lutego 2017Kubixon pisze:
Czytałem na faktach konopnych że ibuprofen jest dobry na szybkie pozbycie sie fazy.
Tyle że w powyższym info nie ma wzmianki o zbiciu fazy, a jedynie o zredukowaniu efektów obocznych.
ciris@tutanota.com
  • 5 / / 0
whitealex pisze:
19 lutego 2017Kubixon pisze:
Tyle że w powyższym info nie ma wzmianki o zbiciu fazy, a jedynie o zredukowaniu efektów obocznych.
A to przepraszam moj blad.
  • 4 / / 0
Przy każdej zjarce gdy brałam ibuprom zauważałam później u siebie wyraźniej większe ogarnięcie i mniejsza wkrętę na bani
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.