Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 21 / / 0
Kradzieże "setek" wódy i klepliwych maków z niemieckich hypermarketów. Chociaż z drugiej strony:

"Przecież ty nigdy nic nie ukradłeś - to wszystko Niemcom zajumane."

Tak że ten:

"Za małych sklepikarzy !!!" :D
  • 164 / 4 / 0
Nie robię zapasów z nadzieją, że wieczór będzie na trzeźwo, ale ostatnio mnie tak przyparło, że odlałem trochę spirytusu z butelki w lodówce i dolałem wody. Spirytus chujowy jak nie wiem co, ale wyjebałem ze 100g i poszedłem w kimę. Na drugi dzień już butelki ze spirtem w lodówce nie było. Czyli zostałem zdemaskowany. Niby nic, ale mając kasę, to mogę sam sponsorować własne picie, a tak niesmak dosłownie i w przenośni pozostał. Niektórzy się zaśmieją, dla mnie wstyd jak chuj.
  • 3455 / 1120 / 0
Tylko tyle, że poszłam do matki dziewczyny dilera pytać o niego, bo słyszałam, że tak przebywa. Wkurwił się, nie sprzedał zioła.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 6 / / 0
dźwiganie łychy z marketów zeby wymienic ja potem na pieniazki %-D
  • 1800 / 19 / 0
No więc ja postanowiłem, że nigdy nie wezmę niczego iv, jednego dnia pojechałem do takiego śmietnika osiedlowego z całym sprzętem owiniętym w folię. Na drugi dzień naszła mnie taka chcica a była akurat Niedziela, więc zero opcji zdobycia czegokolwiek nawet strzykawek czy pompek. Więc pojechałem do tego śmietnika, pompką od roweru wyciągnąłem worek, który uprzenio wyrzuciłęm, wyciagnąłem z tamtąd pompkę i strzykawki. Umyłem puk puk i byłem w niebie.
Następnym razem miałem wszystko tylko brakowało mi strzykawki. Więc poszedłem do garażu szukać czegoś, znalazłem pompkę z olejem do wstrzykiwania w zamki i w inne dtrudno dostępne miejsca. Oczyściłem tą pompkę, potem użyłem jej do wstrzyknięcia rostworu w tętnicę na nadgarstku. Wszystko było ok.
Człowiek to jest mocna maszyna.
  • 1 / / 0
Kradne matce z portfela praktycznie codziennie
  • 7 / 3 / 0
Wpierdolilem rękę w ognisko bo samara wpadła mi w żar.
  • 50 / 6 / 0
Rzut jajkiem w ściane w pokoju za szczura, bleh.
tropimy maczannę
  • 538 / 66 / 0
W sumie jedyna, ale najgorsza i popełniana regularnie rzecz to...
... odmawianie sobie jakichś nowych fajnych ubrań, gier, sprzętu, wycieczek (i ogólnie rzeczy które starczają na dłużej i są praktyczne) na koszt jednego ćpuńskiego wieczorku.
Ale na szczęście nikogo nie okradłem, nie pobiłem, nie wyciągnąłem matce z portfela ani nie ćpałem za jej jakikolwiek hajs (wtedy niczym domino ćpałbym więcej z wyrzutów sumienia, więc i więcej kasy bym potrzebował).
This world makes us sick
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives

Biore: :pacman: :strzykawka: :papieros: :lsd: :wino: :ghb: :kreska: :nos: :hel:
  • 42 / 1 / 0
najgorsza rzecza jaka zrobilem, zeby sie nacpac, byla zdecydowanie kradziez zlotego krzyzyka z komunii mojego najmlodszego brata, by go potem opierdolic i miec hajs na proszki..
Uwaga! Użytkownik Ancymon jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.